Start a new topic
A

Anonymous

Yhdelle matkakulutyypille yhden kuitin alv:t

24-02-2020 2:00 pm posted by Anonymous (Updated 09-09-2021 by Anonymous)

Netvisor -sovelluksessa ja miksei tietokoneellakin yhden matkalaskun kuitin kuvan alle mahdollisuus lisätä koko kuitin alv:t kerralla. Tällä hetkellä tulee lisätä sama kuva monta kertaa kun ainakin

aamiainen on aina eri alv, jonka lisäksi usein myös tulee pysäköinti 24% alv, niin silloin joutuu laittamaan samasta kuitista 2-3 kuvaa.

Esimerkiksi näin:

 

Netvisor ALV.JPG


S

Sini Alamäki

05-05-2020 3:21 pm posted by Sini Alamäki

Hei Miia 

 

Kiitos ideasta! Olemme huomanneet samaa mm. mainitsemissasi hotelliaamiaisissa. Tarve on tunnistettu ja tullaan toteuttamaan, mutta aikataulua en voi vielä antaa. Vaihdan tilaksi "Käsittelyssä". 

 

Kun tätä suunnitellaan niin onko sinulla kiinnostusta olla mukana käyttäjätestauksessa? Vastaavasti muutkin aiheesta kiinnostuneet voivat vastata tähän ketjuun, jos toiminnon kehittämiseen osallistuminen kiinnostaa. 

A

Anonymous

09-09-2021 10:56 am posted by Anonymous

Tein uuden ehdotuksen tästä samasta aiheesta. Mutta lisään tähän vielä myös kommentin koska haluan tätä kehitettävän.

Minulla ongelmaksi tuli myös se, että ulkomaan alv-kantoja ei sovelluksessa ole matkalaskun kulun kohdalla, joka on vähän outoa erityisesti matkalaskussa. Scannerissahan saa syöttää kuitille alv:n euromääräisenä summana, ja tällainen voisi toimia helpoiten tässäkin tapauksessa.

Login or Signup to post a comment