Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskun tuoterivien automaattinen tiliöinti

17-09-2019 8:48 am posted by Anonymous

Moi,

jos ostolaskulla on useita tuoterivejä niin automaattinen tiliöinti tiliöi laskun sisällön usealle riville tuoteriven mukaan. Tällöin tiliöinnistä saattaa tulla joskus todella pitkä. Onko automaattitiliöintisääntöihin mahdollista saada asetusta, että automaatti tiliöi ostolaskun rivit yhdelle tiliöintiriville, jolloin tiliöinti pysyy yksinkertaisena. 

Terveisin

Tuomas

 


A

Anonymous

17-09-2019 10:23 am posted by Anonymous

TÄTÄ TOIVON MINÄKIN!

A

Anja Hiidenheimo

09-05-2022 10:34 am posted by Anja Hiidenheimo

Juu, tätä on jo kaivattu pitkään. Nyt täytyy joka kerta käydä käsin painamassa nappulaa, kertatiliö, joka on todella turhaa. Suurin osa kirjanpidoista, ei todellakaan kaipaa tällaista lisärivi täydellistä tietoa, kun laskut on nopeasti katsottavissa. Toiminto on toisin päin. Vain harvoissa tapauksissa tarvitaan näin tarkkaa tietoa. Ja tämän pitäisi olla niin, että nappulasta saa erittelytiliöinnin tai valittua, automaattikirjanpidossa. Esim. vakuutuslaskut, ovat tämmöisiä, että tällä tarkalla rivitiöinnillä on merkitystä.

M

Mikko Saajanlehto

16-03-2023 8:12 am posted by Mikko Saajanlehto

Huomasin tiliöintiautomatiikassa puutteen - suorastaan ajatusvirheen. Se tarjoaa myös piilotettuja laskentakohteita. Kun näkyvissä on automatiikan ehdottamana vain pahimmillaan vain muutama merkki, virheen mahdollisuus on merkittävä, jos automatiikka ehdottaa "passivoituja" kohteita. Näin ei saisi tapahtua.
A

Anja Hiidenheimo

16-03-2023 9:42 am posted by Anja Hiidenheimo

Miksi ihmeessä ostolaskujen kertatiliönti poistaa automaattitiliöinnin tiliehdotuksen ja laittaa tilille kyseisen toimittajan tiedoissa olevan perustiliöintiehdotuksen?? On ihan outo tapa ajatella. Tutkiiko Netvisorilta kukaan näitä viestejä ja välittyvätkö nämä todella jonnekin? Vai onko tämä vain asiakkaisen keskinäinen keskustelukerho. Missä on kanava, jossa asiakkaat voivat ilmoittaa ohjelman virheista ja puutteeista?

 

Login or Signup to post a comment