Sofia Tuominen

Visma

Netvisorin hitausongelmat - 17.11.2021

29-11-2021 3:38 pm posted by Sofia Tuominen

Netvisorin hitausongelmat ovat viime päivinä vaikuttaneet useampaan käyttäjäämme. Asian aikaisempi tiedote löytyy täältä.

Aktiivinen vianselvitystyö on edelleen käynnissä. Alustavan analyysin mukaan suorituskykyhaasteiden juurisyy on peräisin tietyistä Netvisorin toiminnoista. Hitautta on esiintynyt osalla asiakkaista toiminnoissa: kirjanpidon raporttien tulostus, ostolaskujen ja kirjanpidon tositteiden tallennus, yrityksen vaihtaminen ja laskentakohteiden hallinta. Tämä on aiheuttanut ruuhkaa Netvisorin tekniselle alustalle ja kerrannaisvaikutukset näkyvät laajemmalle asiakaskunnalle ja laajemmassa määrässä Netvisorin toimintoja. 

 

Tilanteen kriittisyyden vuoksi keskitämme parhaat asiantuntijamme Netvisorin toimintojen suorituskyvyn parantamiseen täysipäiväisesti 18.11. - 19.11. -välisen ajan. Työ ei luonnollisesti pääty 19.11. vaan suorituskyky on prioriteettina myös jatkuvassa kehitystyössä. 

 

Suorituskykyparannuksia tuodaan käyttöön viikkojulkaisuissa, jotta pystymme estämään uusien häiriöiden syntymisen ja varmistamaan laadun muun muassa kattavilla testauksilla. Tavoite on, että ensimmäiset suorituskykyä parantavat ominaisuudet julkaistaan seuraavissa viikkojulkaisuissa 25.11. ja 2.12. 

 

Haluamme korostaa, että olemme kuulleet palautteenne ja teemme tällä hetkellä kaikkemme, jotta saamme tilanteen normalisoitua ja pystymme tarjoamaan teille laadukasta palvelua, jota meiltä odotatte. Päivitämme tilannetta viimeistään viikkojulkaisutiedotteessa 25.11. Lisäksi päivitämme aktiivisesti tätä tiedotetta olennaisista muutoksista ja huomioista. 

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa. Kiitos kärsivällisyydestänne. 

Login or Signup to post a comment