Start a new topic
A

Anne Forsell

Työajan hyväksynnästä ilmoitus palkanlaskijan sähköpostiin

21-09-2022 3:40 pm posted by Anne Forsell

 Olisiko mahdollista saada esimiehen tekemästä työajan hyväksynnästä ilmoitus sähköpostiin, samoin kun tulee palkkojen hyväksynnästä? Helpottaisi palkanlaskua kun ei tarvitsisi erikseen vahtia milloin tunnit hyväksytään. Tietysti se saisi tulla kootusti, esim kun ko jakson kaikki tunnit on hyväksytty esim palkansaajakohtaisesti. Tai vaihtoehtoisesti se voisi tulla Netboxiin, jolloin siitä tulisi tieto sähköpostiin.


2 people like this idea
Reply
1 Comment

Maiju Soljasalo

23-09-2022 8:33 am posted by Maiju Soljasalo

Hei Anne!


Kiitos arvokkaasta ideastasi ja palautteesta koskien Netvisorin käyttöä.


Koostamme jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen.

Välitän tämän palautteesi vielä eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden tietoon ja otamme tämän huomioon siinä kohtaa, kun kehitämme Netvisorin työajan hyväksyntää.


Netvisor-mobiilisovellukseen ollaan kehittämässä erilaisia notifikaatioita, niin tämä voi tulla myös mahdolliseksi sitä kautta, että sovellus muistuttaa hyväksymättömistä työaikakirjauksista.


Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa.Login or Signup to post a comment