Netvisor-palvelut

Netvisor Storesta voit vaihtaa yrityksen palvelupakettia tai ottaa käyttöösi laajennuksia tai lisäpalveluita. Kaikki palvelumuutokset tehdään Netvisor Storesta. 

Viedessäsi hiiren kursorin Store-sivun ikonin päälle näet ensimmäisenä uusimmat lisätyt palvelut.

Netvisor-palvelut

Storessa on valittavana kuusi eri pakettia, jotka ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita. Pakettien hinnat ovat edelleen sidottu yrityksen liikevaihtoluokkaan. Tarjouslaskurin avulla voit vertailla pakettien hintoja. 

Light-paketti sisältää kirjanpidon ominaisuudet ja myyntilaskutuksen. Ostot-osio ei sisälly light-pakettiin. Myyntilaskut veloitetaan luotujen laskujen mukaan. Light-paketti on saatavilla vain Netvisorin tilitoimistokumppaneiden kautta ja vain yrityksille, joiden liikevaihto on alle 0,2 M€. Light-pakettiin saa lisämaksusta myös konsernikäsittelyn päälle.

Basic-paketti sisältää kirjanpidon perustoiminnot, sekä transaktioperusteiset osto- ja myyntireskontrat. Paketti on valittavana alle 0,5Meur liikevaihdolla oleville yrityksille. Jos yrityksellä on ollut käytössä Basic-paketti ja se vaihdetaan kesken kuukauden johonkin toiseen pakettiin, Basic-paketin voimassaolon aikana muodostetut transaktiot veloitetaan Basic-paketin perusteella. 

Core-paketti sisältää kirjapidon perustoiminnot, sekä osto- ja myyntireskontrat. Core-paketti on oikea valinta, kun myynti- ja ostolaskujen määrä on säännöllinen kuukausittain ja perustoiminnallisuudet riittävät.

Professional-paketti täydentää Coren ominaisuuksia laajasti. Se sisältää ohjelmistorajapinnan, budjetoinnin, raportoinnin ja ennustamisen sekä myynti- ja ostotilausten ominaisuudet.

Premium-paketti laajentaa palvelua varastonhallinnan sekä laajennetun tuotehallinnan ominaisuuksilla. Se yhdistää koko ketjun varastosta kirjanpitoon yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Netvisor Palkat - Netvisorin tehokas palkanlaskenta, joka sisältää monipuoliset palkanlaskennan ominaisuudet ja automaattiset ilmoitukset tulorekisteriin. Palkat-pakettiin sisältyy myös helppokäyttöiset mobiilityökalut palkansaajien työajankirjaukseen ja matkalaskujen käsittelyyn. Paketin kokonaishinta muodostuu paketin perusmaksusta sekä palkansaajien määrästä. Matka- ja kululaskujen hinta perustuu kirjaajien määrään. Kaikkiin paketteihin kuuluu rajaton käyttäjämäärä veloituksetta.

Tarkemmin ominaisuuksia pääset vertailemaan täällä ja hinnastoon pääset tästä. In English: Pricelist.

Kaikkiin paketteihin kuuluu rajaton käyttäjämäärä veloituksetta.

Hinnoittelun muuttamista varten tarvitset jonkin näistä käyttöoikeuksista: Käyttäjähallitsija (KH), Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK) tai Yrityksen pääkäyttäjä.

Päivitys avaa välittömästi uudet puuttuvat ominaisuudet ja sulkee pakettiin kuulumattomat ominaisuudet. Laskutus tapahtuu siitä paketista, joka on käytössä kuun lopussa, poikkeuksena jos vaihtaa basic paketista, niin tämän transaktiot veloitetaan vaikka kuun lopussa olisi jokin toinen palvelupaketti päällä. 

Lisäpalvelut

Palkanlaskenta ja työajankirjaus

Taloushallintoon integroitu palkanlaskenta automatisoi kirjanpidon ja ilmoitukset tulorekisteriin. Lisäpalvelu sisältää sekä monipuoliset palkanlaskennan ominaisuudet että työajankirjauksen palkansaajille. Palkanlaskennan veloitus tapahtuu palkansaajien määrän mukaan. Palvelu ei ole saatavilla Light-paketissa.

Matka- ja kululaskut

Tarkastaminen, kohdistukset laskentakohteille ja kulujen seuranta on tehokasta. Lisäpalvelu sisältää myös mobiiliominaisuudet matka- ja kululaskujen tekemiseen. Matka- ja kululaskut veloitetaan kuukausittain matka- tai kululaskuja kirjanneiden käyttäjien mukaan. Palvelu ei ole saatavilla Light-paketissa. 

Konsernikäsittely

Ketjuille ja konserneille suunnattu toiminnallisuus. Konsernikäsittely ja -raportointi auttaa hallitsemaan eliminointeja ja ketjutason raportointia.

Palveluiden hallinta -valikosta pääset tarkastelemaan palveluiden muutoshistoriaa. Täältä näet milloin ja kenen toimesta mikäkin palvelu on otettu käyttöön, sekä milloin palvelu tulee sulkeutumaan.

Laajennokset

Voit ottaa välilehdeltä käyttöösi seuraavia laajennuksia. Palveluiden käyttöönottoa varten tarvitset jonkin näistä käyttöoikeuksista: Käyttäjähallitsija (KH), Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK), Yrityksen pääkäyttäjä, Yrityskäyttäjä-profiili tai Kaikki oikeudet-profiili.
Laajennokset-välilehdellä näet tarjolla olevat palvelut, löydät linkit palveluiden tarkempiin kuvauksiin ja pääset ottamaan palvelun käyttöösi.

  1. Valitse “Ota käyttöön”.
  2. Käyttöönotossa näet, mitä tietoja palvelussa siirretään. Valitse “Siirry palvelun käyttöönottoon”.
  3. Hyväksy liitettävän palvelun käyttöehdot. Jotkin liitettävät palvelut vaativat tässä kohtaa rekisteröitymisen toisen palvelun käyttäjäksi tai sopimuksen sähköisen allekirjoittamisen.
  4. Kun tarvittavat käyttöehdot on hyväksytty, on palvelu valmis otettavaksi käyttöön. Jos palvelu käyttää Netvisorin rajapintaa, luodaan palvelua varten tässä vaiheessa automaattisesti omat rajapintatunnukset.

Palveluiden hinnoittelu vaihtelee palvelukohtaisesti.

OP Laskulaina

OP Laskulainalla voit käyttää myyntilaskusaatavat ostolaskujen ja palkkojen maksuun nopeasti ja helposti. Palvelu toimii millä tahansa Netvisor paketilla. 

Lue lisää: OP Laskulaina

Duetto - huomautus- ja perintäpalvelu

Perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua. Palvelu toimii jokaisessa hinnoittelupaketissa. 

Lue lisää: Duetto huomautus- ja perintäpalvelu

Finance.Rocks

Finance.Rocks -palvelulla teet ostolaskujen tiliöinnistä entistäkin sujuvampaa. Palvelun tavoitteena on edesauttaa kirjanpitäjän työtä tiliöimällä ostolaskut olemassa olevan datan perusteella. Palvelun käyttöönotto vie Finance.Rocksin sivulle, jossa pitää hyväksyä sopimusehdot. Sitten palvelu on käytössä. Mikäli käyttöönotto jää kesken, tilanne palaa 30 minuutin päästä takaisin alkutilanteeseen ja käyttöönotto pitää tehdä uudestaan. 

Kun palvelu otetaan käyttöön, hakee Finance.Rocks vanhat, jo tiliöidyt ostolaskut ja käyttää sitä apuna tiliöintiin uusien laskujen osalta. Mikäli käyttäjä muokkaa Finance.Rocksin kautta tiliöityjä ostolaskuja, pitää muutos tehdä ostolaskuriveille, jotta ohjelma osaa ottaa nämä muutokset huomioon uusilla laskuilla. 

Lue lisää: Finance.Rocks

BI Book

BI Bookin avulla automatisoit yrityksesi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jolloin pääset suoraan keskittymään lukujen analysointiin niiden tuottamisen sijaan. BI Book hyödyntää Microsoftin Power BI -sovellusta, joka mahdollistaa raporttien jakamisen helposti ja vaivattomasti BI Bookin lisäksi myös Tableauhin ja Qlik:iin. Käytä vain muutama minuutti ja ota BI Book käyttöösi Netvisor Storesta.

BI Book toimii kaikilla Netvisor-pakettimalleilla eikä käyttöönotto vaadi siirtymistä pakettihinnoitteluun. Kirjautuminen onnistuu sivulta https://bibook.com/

Lue lisää: BI Book

Bezala

Bezala on kuittien ja matkalaskujen käsittelemiseen suunniteltu sovellus, joka säästää työntekijöidesi hermoja, kirjanpitäjäsi aikaa ja yrityksesi rahaa. Anna Bezalan hoitaa tietojen lukeminen kuiteista, puuttuvista kuiteista muistuttaminen sekä tulorekisteri-ilmoitukset, ja jätä itsellesi vain tietojen tarkastaminen. Bezala toimii kaikilla Netvisor-pakettimalleilla. Bezalan kotisivut löytyvät osoitteesta https://bezala.com/

Lue lisää: Bezala

Intrum Riski-indikaattori 

Intrum Riski-indikaattorin avulla seuraat tehokkaasti asiakkaidesi maksukäyttäytymisen muutoksia. Palvelu seuraa asiakkaiden maksuviivetilannetta ja päivittää asiakasrekisteriä esimerkiksi konkurssien, saneerausten ja lakanneiden yritysten osalta. Maksuviivetietojen perusteella voidaan ennakoida asiakkaan maksukyvyn heikentymistä jo ennen kuin asiakkaalle rekisteröidään varsinaisia julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Suomalaisista yritysasiakkaista toimitetaan luokitus, joka perustuu Intrumin laatimaan luokitusmalliin. Mallissa hyödynnetään Intrumin luottotietorekisteriin tallennettuja tietoja mm. yrityksen perinnässä olevista laskuista (maksuviiveet) sekä kaupparekisterin ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) tietoja. Luokitustiedot päivitetään kerran vuorokaudessa. Lisää tietoa tuotteesta löytyy MarketPlacesta.

Op Pienyritysvakuutus palvelu

Hanki kaikki yrityksesi tarvitsemat vakuutukset vaivattomasti yhdellä hakemuksella. Pohjola Vakuutus Oy tarjoaa Pienyritysvakuutus-palvelun, jonka avulla voit turvata toimintasi, työntekijäsi ja itsesi yrittäjänä haluamassasi laajuudessa. Vakuutukset tarjoavat Pohjola ja Ilmarinen. Visma Solutions Oy toimii Pohjola Vakuutuksen ja Ilmarisen asiamiehenä.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.