Netvisor-palvelut ja lisäpalvelut

Laajennokset

Netvisor Storesta voit vaihtaa yrityksen hinnoittelun pakettihinnoitteluun tai ottaa käyttöösi laajennuksia tai lisäpalveluita. Kaikki palvelumuutokset tehdään jatkossa Netvisor Storesta. Palveluvalikoima tulee kehittymään ja monipuolistumaan tulevaisuudessa.

Viedessäsi hiiren kursorin Store-sivun ikonin päälle näet ensimmäisenä uusimmat lisätyt palvelut.

 

Netvisor-palvelut

Voit päivittää välilehdeltä yrityksen hinnoittelun pakettimalliin. Sivulla on valittavan neljä eri pakettia, jotka ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita. Pakettien hinnat ovat edelleen sidottu yrityksen liikevaihtoluokkaan. Tarjouslaskurin avulla voit vertailla pakettien hintoja.

Basic -paketti sisältää kirjanpidon perustoiminnot, sekä transaktioperusteiset osto- ja myyntireskontrat. Paketti on valittavana alle 0,5Meur liikevaihdolla oleville yrityksille. Jos yrityksellä on ollut käytössä Basic -paketti ja se vaihdetaan kesken kuukauden johonkin toiseen pakettiin, niin Basic -paketin voimassaolon aikana muodostetut transaktiot veloitetaan Basic -paketin perusteella. 

Core -paketti sisältää kirjapidon perustoiminnot, sekä osto- ja myyntireskontrat. Core-paketti on oikea valinta, kun myynti- ja ostolaskujen määrä on säännöllinen kuukausittain ja perustoiminnallisuudet riittävät.

Professional -paketti täydentää Coren ominaisuuksia laajasti. Se sisältää ohjelmistorajapinnan, budjetoinnin, raportoinnin ja ennustamisen sekä myynti- ja ostotilausten ominaisuudet.

Premium -paketti laajentaa palvelua varastonhallinnan sekä laajennetun tuotehallinnan ominaisuuksilla. Se yhdistää koko ketjun varastosta kirjanpitoon yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Netvisor Palkat - Netvisorin tehokas palkanlaskenta, joka sisältää monipuoliset palkanlaskennan ominaisuudet ja automaattiset ilmoitukset tulorekisteriin. Palkat-pakettiin sisältyy myös helppokäyttöiset mobiilityökalut palkansaajien työajankirjaukseen ja matkalaskujen käsittelyyn. Paketin kokonaishinta muodostuu paketin perusmaksusta sekä palkansaajien määrästä. Matka- ja kululaskujen hinta perustuu kirjaajien määrään. Kaikkiin paketteihin kuuluu rajaton käyttäjämäärä veloituksetta.

Tarkemmin ominaisuuksia pääset vertailemaan täällä ja hinnastoon pääset tästä.

Kaikkiin paketteihin kuuluu rajaton käyttäjämäärä veloituksetta.

Hinnoittelun muuttamista varten tarvitset jonkin näistä käyttöoikeuksista: Käyttäjähallitsija (KH), Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK) tai Yrityksen pääkäyttäjä.

Päivitys avaa välittömästi uudet puuttuvat ominaisuudet ja sulkee pakettiin kuulumattomat ominaisuudet. Samalla muuttuvat tietyt hinnoitteluperiaatteet (esim. palkanlaskenta, transaktiot, lisäkäyttäjien veloitus poistuu) sekä kaikki hinnastosta poikkeavat hinnat poistuvat.

Pakettihinnoittelun myötä Netvisor CRM (Asiakas- ja myynninohjaus sekä Tehtävä- ja projektinohjaus) poistuu myynnistä eikä CRM:ää voi käyttää pakettien kanssa. Mikäli haluatte jatkaa CRM:n käyttöä, niin palvelua ei voida päivittää pakettiin. Päivittämällä pakettiin CRM menee kiinni eikä sitä voi enää käyttää.

Vaihto pakettihinnoitteluun on pysyvä eikä peruutus- tai takaisinvaihtomahdollisuutta ole.

Vaihdon pääset tekemään valitsemalla "Vaihda tähän pakettiin", jonka jälkeen vaihto tulee vahvistaa hyväksymällä sopimusehtomme. Vaihdon yhteydessä tarjoamme yritykselle käytettäviksi samoja lisäpalveluja, jotka ovat käytössä.

Lisäpalveluja on mahdollista ottaa käyttöön myöhemmin. Lisäpalvelut löytyvät neljän tarjolla olevan paketin alta Netvisor -palvelut välilehdeltä

 

Lisäpalvelut

Palkanlaskenta ja työajankirjaus

Taloushallintoon integroitu palkanlaskenta automatisoi kirjanpidon ja ilmoitukset tulorekisteriin. Lisäpalvelu sisältää sekä monipuoliset palkanlaskennan ominaisuudet, että työajankirjauksen palkansaajille. Palkanlaskennan veloitus tapahtuu palkansaajien määrän mukaan.

Matka- ja kululaskut

Tarkastaminen, kohdistukset laskentakohteille ja kulujen seuranta on tehokasta. Lisäpalvelu sisältää myös mobiiliominaisuudet matka- ja kululaskujen tekemiseen. Matka- ja kululaskut veloitetaan kuukausittain matka- tai kululaskuja kirjanneiden käyttäjien mukaan.

Netvisor Controller

Budjetoinnin ja raportoinnin ominaisuudet, jotka sopivat ennen kaikkea yhdistyksille ja urheiluseuroille. Osakeyhtiöille suosittelemme Financial Overview:ta, joka kuuluu Professional-pakettiin.

Palveluiden hallinta valikosta pääset tarkastelemaan palveluiden muutoshistoriaa. Täältä näet milloin ja kenen toimesta mikäkin palvelu on otettu käyttöön, sekä milloin palvelu tulee sulkeutumaan.

 

 

Laajennokset

Voit ottaa välilehdeltä seuraavia laajennuksia käyttöösi. Palveluiden käyttöönottoa varten tarvitset jonkin näistä käyttöoikeuksista: Käyttäjähallitsija (KH), Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK), Yrityksen pääkäyttäjä, Yrityskäyttäjä-profiili tai Kaikki oikeudet-profiili.
Laajennokset -välilehdelle näet tarjolla olevat palvelut ja löydät linkit palveluiden tarkempiin kuvauksiin sekä pääset ottamaan palvelun käyttöösi.

  1. Valitse “Ota käyttöön”.
  2. Käyttöönotossa näet, mitä tietoja palvelussa siirretään. Valitse “Siirry palvelun käyttöönottoon”.
  3. Hyväksy liitettävän palvelun käyttöehdot. Jotkin liitettävät palvelut vaativat tässä kohtaa rekisteröitymisen toisen palvelun käyttäjäksi tai sopimuksen sähköisen allekirjoittamisen.
  4. Kun tarvittavat käyttöehdot on hyväksytty, on palvelu valmis otettavaksi käyttöön. Jos palvelu käyttää Netvisorin rajapintaa, luodaan palvelua varten tässä vaiheessa automaattisesti omat rajapintatunnukset.

Palveluiden hinnoittelu vaihtelee palvelukohtaisesti.

 

OP Laskulaina

OP Laskulainalla voit käyttää myyntilaskusaatavat ostolaskujen ja palkkojen maksuun nopeasti ja helposti.

Lue lisää: OP Laskulaina

 

Duetto - huomautus- ja perintäpalvelu

Perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua

Lue lisää: Duetto huomautus- ja perintäpalvelu

 

Eazybreak

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde etuihin. Eazybreakillä hoidat työntekijöillesi lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut mobiilisti säästäen samalla aikaa ja rahaa. Netvisor-integraatio automatisoi edun käyttäjien hallinnoimisen ja omavastuiden vähentämisen palkkalaskelmilla.

Lue lisää: Eazybreak

 

eShip

Smarttime eShip -palvelulla saat sähköisen yhteyden Unifaun -palveluun ja kuljetusliikkeisiin. Voit toimittaa toimitusta koskevat tiedot, kuten kuljetusasiakirjat sähköisesti kuljetusliikkeille ja saat vastaavasti lähetysten pakettikortit ja seurantanumeron yhteen paikkaan, johon sinulla on suora pääsy Netvisorista.

Lue lisää: eShip

 

Financial Overview 

Visma Financial Overview on helppokäyttöinen työkalu budjetointiin ja raportointiin. Sen havainnolliset kaaviot ja taulukot piirtävät selkeän kokonaiskuvan yrityksen taloudesta ja sen kehityksestä. Budjetointityökalun avulla teet vuosibudjetit ja kuukausittaiset budjetit, myös tilikohtaisesti ja kustannuspaikoittain. Financial Overview:n kommentointimahdollisuuden ansiosta voit keskustella muiden käyttäjien kanssa suoraan ohjelman sisällä.

Mikäli otetaan FO -käyttöön, tai se poistetaan käytöstä 1.5.2019 alkaen, siirtyy yrityksen hinnoittelu pakettihintaan.

Lue lisää Financial Overview 

 

Supermetrics

Supermetrics on suomalainen, etenkin markkinoijien keskuudessa suureen suosioon kasvanut raportointityökalu, jonka avulla on helppo yhdistää ja järjestää dataa eri lähteistä, sekä luoda ja automatisoida kustomoituja raportteja.

Nyt Supermetrics tekee myös Netvisor-raportoinnista vaivatonta ja helppoa. Saat Netvisor-datan esimerkiksi Exceliin tai Google Sheets ja Data Studio sovelluksiin muutamalla klikkauksella. Voit yhdistellä ja analysoida dataa, sekä rakentaa ja automatisoida raportteja itsellesi ja asiakkaillesi suosikkityökaluissasi muutamassa minuutissa.

Lue lisää Supermetrics

Finance.Rocks

Finance.Rocks -palvelulla teet ostolaskujen tiliöinnistä entistäkin sujuvampaa. Palvelun tavoitteena on edesauttaa kirjanpitäjän työtä tiliöimällä ostolaskut olemassa olevan datan perusteella. Palvelun käyttöönotto vie Finance.Rocksin sivulle, jossa pitää hyväksyä sopimusehdot. Sitten palvelu on käytössä. Mikäli käyttöönotto jää kesken, tilanne palaa 30 minuutin päästä takaisin alkutilanteeseen ja käyttöönotto pitää tehdä uudestaan. 

Kun palvelu otetaan käyttöön, hakee Finance.Rocks vanhat, jo tiliöidyt ostolaskut ja käyttää sitä apuna tiliöintiin uusien laskujen osalta. Mikäli käyttäjä muokkaa Finance.Rocksin kautta tilöityjä ostolaskuja, pitää muutos tehdä ostolaskuriveille, jotta ohjelma osaa ottaa nämä muutokset huomioon uusilla laskuilla. 

Lue lisää Finance.Rocks

BiBook

BiBookin avulla automatisoit yrityksesi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jolloin pääset suoraan keskittymään lukujen analysointiin niiden tuottamisen sijaan. BiBook hyödyntää Microsoftin Power BI -sovellusta, joka mahdollistaa raporttien jakamisen helposti ja vaivattomasti BiBookin lisäksi myös Tableauhin ja Qlik:iin. Käytä vain muutama minuutti ja ota BiBook käyttöösi Netvisor Storesta.

BiBook toimii kaikilla Netvisor pakettimalleilla ja myös käyttöönotto ei vaadi siirtymistä pakettihinnoitteluun. Kirjautuminen onnistuu sivulta https://bibook.com/

Lue lisää BiBook

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.