Netvisor-palvelut
Lisäpalvelut
Laajennokset

Netvisor Storesta voit vaihtaa yrityksen hinnoittelun pakettihinnoitteluun tai ottaa käyttöösi laajennuksia tai lisäpalveluita. Kaikki palvelumuutokset tehdään jatkossa Netvisor Storesta. Palveluvalikoima tulee kehittymään ja monipuolistumaan tulevaisuudessa.

Viedessäsi hiiren kursorin Store-sivun ikonin päälle näet ensimmäisenä uusimmat lisätyt palvelut.

Netvisor-palvelut

Voit päivittää välilehdeltä yrityksen hinnoittelun pakettimalliin. Sivulla on valittavana neljä eri pakettia, jotka ovat suunniteltu vastaamaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita. Pakettien hinnat ovat edelleen sidottu yrityksen liikevaihtoluokkaan. Tarjouslaskurin avulla voit vertailla pakettien hintoja.

Basic-paketti sisältää kirjanpidon perustoiminnot, sekä transaktioperusteiset osto- ja myyntireskontrat. Paketti on valittavana alle 0,5Meur liikevaihdolla oleville yrityksille. Jos yrityksellä on ollut käytössä Basic-paketti ja se vaihdetaan kesken kuukauden johonkin toiseen pakettiin, Basic-paketin voimassaolon aikana muodostetut transaktiot veloitetaan Basic-paketin perusteella. 

Core-paketti sisältää kirjapidon perustoiminnot, sekä osto- ja myyntireskontrat. Core-paketti on oikea valinta, kun myynti- ja ostolaskujen määrä on säännöllinen kuukausittain ja perustoiminnallisuudet riittävät.

Professional-paketti täydentää Coren ominaisuuksia laajasti. Se sisältää ohjelmistorajapinnan, budjetoinnin, raportoinnin ja ennustamisen sekä myynti- ja ostotilausten ominaisuudet.

Premium-paketti laajentaa palvelua varastonhallinnan sekä laajennetun tuotehallinnan ominaisuuksilla. Se yhdistää koko ketjun varastosta kirjanpitoon yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Netvisor Palkat - Netvisorin tehokas palkanlaskenta, joka sisältää monipuoliset palkanlaskennan ominaisuudet ja automaattiset ilmoitukset tulorekisteriin. Palkat-pakettiin sisältyy myös helppokäyttöiset mobiilityökalut palkansaajien työajankirjaukseen ja matkalaskujen käsittelyyn. Paketin kokonaishinta muodostuu paketin perusmaksusta sekä palkansaajien määrästä. Matka- ja kululaskujen hinta perustuu kirjaajien määrään. Kaikkiin paketteihin kuuluu rajaton käyttäjämäärä veloituksetta.

Tarkemmin ominaisuuksia pääset vertailemaan täällä ja hinnastoon pääset tästä.

Kaikkiin paketteihin kuuluu rajaton käyttäjämäärä veloituksetta.

Hinnoittelun muuttamista varten tarvitset jonkin näistä käyttöoikeuksista: Käyttäjähallitsija (KH), Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK) tai Yrityksen pääkäyttäjä.

Päivitys avaa välittömästi uudet puuttuvat ominaisuudet ja sulkee pakettiin kuulumattomat ominaisuudet. Samalla muuttuvat tietyt hinnoitteluperiaatteet (esim. palkanlaskenta, transaktiot, lisäkäyttäjien veloitus poistuu) ja kaikki hinnastosta poikkeavat hinnat poistuvat.

Pakettihinnoittelun myötä Netvisor CRM (Asiakas- ja myynninohjaus sekä Tehtävä- ja projektinohjaus) poistuu myynnistä eikä CRM:ää voi käyttää pakettien kanssa. Mikäli haluatte jatkaa CRM:n käyttöä, palvelua ei voida päivittää pakettiin. Päivittämällä pakettiin CRM menee kiinni eikä sitä voi enää käyttää.

Vaihto pakettihinnoitteluun on pysyvä eikä peruutus- tai takaisinvaihtomahdollisuutta ole.

Vaihdon pääset tekemään valitsemalla "Vaihda tähän pakettiin", jonka jälkeen vaihto tulee vahvistaa hyväksymällä sopimusehtomme. Vaihdon yhteydessä tarjoamme yritykselle käytettäviksi samoja lisäpalveluja, jotka ovat käytössä.

Lisäpalveluja on mahdollista ottaa käyttöön myöhemmin. Lisäpalvelut löytyvät neljän tarjolla olevan paketin alta Netvisor -palvelut -välilehdeltä

Lisäpalvelut

Palkanlaskenta ja työajankirjaus

Taloushallintoon integroitu palkanlaskenta automatisoi kirjanpidon ja ilmoitukset tulorekisteriin. Lisäpalvelu sisältää sekä monipuoliset palkanlaskennan ominaisuudet että työajankirjauksen palkansaajille. Palkanlaskennan veloitus tapahtuu palkansaajien määrän mukaan.

Matka- ja kululaskut

Tarkastaminen, kohdistukset laskentakohteille ja kulujen seuranta on tehokasta. Lisäpalvelu sisältää myös mobiiliominaisuudet matka- ja kululaskujen tekemiseen. Matka- ja kululaskut veloitetaan kuukausittain matka- tai kululaskuja kirjanneiden käyttäjien mukaan.

Netvisor Controller

Budjetoinnin ja raportoinnin ominaisuudet, jotka sopivat ennen kaikkea yhdistyksille ja urheiluseuroille. Osakeyhtiöille suosittelemme Financial Overview:ta, joka kuuluu Professional-pakettiin.

Palveluiden hallinta -valikosta pääset tarkastelemaan palveluiden muutoshistoriaa. Täältä näet milloin ja kenen toimesta mikäkin palvelu on otettu käyttöö, sekä milloin palvelu tulee sulkeutumaan.

Laajennokset

Voit ottaa välilehdeltä käyttöösi seuraavia laajennuksia. Palveluiden käyttöönottoa varten tarvitset jonkin näistä käyttöoikeuksista: Käyttäjähallitsija (KH), Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK), Yrityksen pääkäyttäjä, Yrityskäyttäjä-profiili tai Kaikki oikeudet-profiili.
Laajennokset-välilehdellä näet tarjolla olevat palvelut, löydät linkit palveluiden tarkempiin kuvauksiin ja pääset ottamaan palvelun käyttöösi.

  1. Valitse “Ota käyttöön”.
  2. Käyttöönotossa näet, mitä tietoja palvelussa siirretään. Valitse “Siirry palvelun käyttöönottoon”.
  3. Hyväksy liitettävän palvelun käyttöehdot. Jotkin liitettävät palvelut vaativat tässä kohtaa rekisteröitymisen toisen palvelun käyttäjäksi tai sopimuksen sähköisen allekirjoittamisen.
  4. Kun tarvittavat käyttöehdot on hyväksytty on palvelu valmis otettavaksi käyttöön. Jos palvelu käyttää Netvisorin rajapintaa, luodaan palvelua varten tässä vaiheessa automaattisesti omat rajapintatunnukset.

Palveluiden hinnoittelu vaihtelee palvelukohtaisesti.

OP Laskulaina

OP Laskulainalla voit käyttää myyntilaskusaatavat ostolaskujen ja palkkojen maksuun nopeasti ja helposti. Palvelu toimii millä tahansa Netvisor paketilla. 

Lue lisää: OP Laskulaina

Duetto - huomautus- ja perintäpalvelu

Perintä- ja huomautuspalvelut ovat helposti käytettävissäsi suoraan Netvisorista. Voit käyttää palvelua oman tarpeesi mukaan, ilman sitovaa vuosimaksua. Palvelu toimii jokaisessa hinnoittelupaketissa. 

Lue lisää: Duetto huomautus- ja perintäpalvelu

Eazybreak

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde etuihin. Eazybreakillä hoidat työntekijöillesi lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut mobiilisti säästäen samalla aikaa ja rahaa. Netvisor-integraatio automatisoi edun käyttäjien hallinnoimisen ja omavastuiden vähentämisen palkkalaskelmilla.

Lue lisää: Eazybreak

eShip

Smarttime eShip -palvelulla saat sähköisen yhteyden Unifaun -palveluun ja kuljetusliikkeisiin. Voit toimittaa toimitusta koskevat tiedot, kuten kuljetusasiakirjat sähköisesti kuljetusliikkeille ja saat vastaavasti lähetysten pakettikortit ja seurantanumeron yhteen paikkaan, johon sinulla on suora pääsy Netvisorista. Palvelu vaatii Premium tai Professional -paketin käyttöön. 

Lue lisää: eShip

Financial Overview 

Visma Financial Overview on helppokäyttöinen työkalu budjetointiin ja raportointiin. Sen havainnolliset kaaviot ja taulukot piirtävät selkeän kokonaiskuvan yrityksen taloudesta ja sen kehityksestä. Budjetointityökalun avulla teet vuosibudjetit ja kuukausittaiset budjetit, myös tilikohtaisesti ja kustannuspaikoittain. Financial Overview:n kommentointimahdollisuuden ansiosta voit keskustella muiden käyttäjien kanssa suoraan ohjelman sisällä.

Mikäli otetaan FO -käyttöön, tai se poistetaan käytöstä 1.5.2019 alkaen, siirtyy yrityksen hinnoittelu pakettihintaan. FO vaatii käyttöön Professional tai Premium -paketin ja se sisältyy näitten hintaan. 

Lue lisää: Financial Overview 

Supermetrics

Supermetrics on suomalainen, etenkin markkinoijien keskuudessa suureen suosioon kasvanut raportointityökalu, jonka avulla on helppo yhdistää ja järjestää dataa eri lähteistä, sekä luoda ja automatisoida kustomoituja raportteja.

Nyt Supermetrics tekee myös Netvisor-raportoinnista vaivatonta ja helppoa. Saat Netvisor-datan esimerkiksi Exceliin tai Google Sheets ja Data Studio sovelluksiin muutamalla klikkauksella. Voit yhdistellä ja analysoida dataa, sekä rakentaa ja automatisoida raportteja itsellesi ja asiakkaillesi suosikkityökaluissasi muutamassa minuutissa.

Lue lisää: Supermetrics

Finance.Rocks

Finance.Rocks -palvelulla teet ostolaskujen tiliöinnistä entistäkin sujuvampaa. Palvelun tavoitteena on edesauttaa kirjanpitäjän työtä tiliöimällä ostolaskut olemassa olevan datan perusteella. Palvelun käyttöönotto vie Finance.Rocksin sivulle, jossa pitää hyväksyä sopimusehdot. Sitten palvelu on käytössä. Mikäli käyttöönotto jää kesken, tilanne palaa 30 minuutin päästä takaisin alkutilanteeseen ja käyttöönotto pitää tehdä uudestaan. 

Kun palvelu otetaan käyttöön, hakee Finance.Rocks vanhat, jo tiliöidyt ostolaskut ja käyttää sitä apuna tiliöintiin uusien laskujen osalta. Mikäli käyttäjä muokkaa Finance.Rocksin kautta tilöityjä ostolaskuja, pitää muutos tehdä ostolaskuriveille, jotta ohjelma osaa ottaa nämä muutokset huomioon uusilla laskuilla. 

Lue lisää: Finance.Rocks

BiBook

BiBookin avulla automatisoit yrityksesi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jolloin pääset suoraan keskittymään lukujen analysointiin niiden tuottamisen sijaan. BiBook hyödyntää Microsoftin Power BI -sovellusta, joka mahdollistaa raporttien jakamisen helposti ja vaivattomasti BiBookin lisäksi myös Tableauhin ja Qlik:iin. Käytä vain muutama minuutti ja ota BiBook käyttöösi Netvisor Storesta.

BiBook toimii kaikilla Netvisor-pakettimalleilla eikä käyttöönotto vaadi siirtymistä pakettihinnoitteluun. Kirjautuminen onnistuu sivulta https://bibook.com/

Lue lisää: BiBook

Bezala

Bezala on kuittien ja matkalaskujen käsittelemiseen suunniteltu sovellus, joka säästää työntekijöidesi hermoja, kirjanpitäjäsi aikaa ja yrityksesi rahaa. Anna Bezalan hoitaa tietojen lukeminen kuiteista, puuttuvista kuiteista muistuttaminen sekä tulorekisteri-ilmoitukset, ja jätä itsellesi vain tietojen tarkastaminen. Bezala toimii kaikilla Netvisor-pakettimalleilla. Bezalan kotisivut löytyvät osoitteesta https://bezala.com/

Lue lisää: Bezala

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.