Maksettujen matkalaskujen haku

Maksetut matkalaskut löytyvät ohjelmasta valikosta Matkat > Avoimet matka- ja kululaskut > Tarkennettu haku

Anna haluamasi hakuehdot, valitse "näytä maksetut" ja hae.

Hakusanan käyttö hakuehtona hakee hakusanaa matkalaskun otsikon nimestä.

Käyttöoikeudet

Palkanlaskennan toimintokohtaisista oikeuksista tarvitaan luku- tai muokkausoikeus kohtaan "Matkalaskujen hallinta", jotta käyttäjä pääsee "Avoimet matka- ja kululaskut" -sivulle.

Käyttäjä näkee omien matkalaskujen lisäksi niiden henkilöiden matkalaskut, joihin hänellä on yrityshierarkian mukaan hyväksyntäoikeus. Käyttöohje: Yrityshierarkia

Maksetun matkalaskun tosite

Maksetun matkalaskun rivillä näkyy linkitettynä kirjanpidon tosite. Tositteen saa auki klikkaamalla sen numeroa.

Avatulla tositteella näytetään lähde sen mukaan miten matkalasku on käsitelty. Lähde "matkalasku" viittaa siihen, että kyseinen matkalasku on käsitelty ja maksettu Netvisorista suoraan "Matkat " -osiosta ohi palkanlaskennan. Lähde "palkanlaskenta" viittaa siihen, että kyseinen matkalasku on käsitelty ja maksettu Netvisorista palkkalaskelman kautta.