SISÄLTÖ

Avoimet matka- ja kululaskut sivulta löytyy "Tarkennettu haku" -linkki, josta voidaan hakea maksetut matkalaskut ja tositteet.

Matkat > Avoimet matka- ja kululaskut > Tarkennettu haku

Maksetut matkalaskut saa esille tarkennetun haun kautta. Valitaan hakuun "Näytä maksetut". Hakuun voi valita myös palkansaajan ja päivämäärävälin. "Hakusana" hakee matkalaskun otsikon nimestä.

Perushaku


Hakutoiminnolla voidaan nopeasti rajata matkalaskuja annetun hakusanan perusteella. Hakusanalla haetaan vastaavuutta matkalaskun nimestä ja osallistujista.

 

Tarkennettu haku


Näkyviä matkalaskuja voi rajata hakusanalla tai ottaa käyttöön tarkennetun haun ("Tarkennettu haku" -linkki sivun oikeassa yläreunassa).


Hakutulokset


Haun jälkeen matkalaskuja ei enää ryhmitellä tilan mukaan, vaan kaikki näytetään saman Hakutulokset-otsikon alla. Takaisin Avoimet matka- ja kululaskunäkymään pääsee valitsemalla Matka- ja kulukirjaukset -välilehden.

Käyttöoikeudet

Palkanlaskennan toimintokohtaisissa oikeuksissa on oltava luku- tai muokkausoikeus kohtaan "Matkalaskujen hallinta", jotta käyttäjä pääsee "Avoimet matka- ja kululaskut" -sivulle.

Käyttäjä näkee omien matkalaskujen lisäksi niiden henkilöiden matkalaskut, joihin hänellä on yrityshierarkian mukaan hyväksyntäoikeus.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.