Toimittajakohtaisten hankintatietojen tuonti

Toimittajakohtaisia hankintatietoja on mahdollista tuoda Netvisoriin Excelin avulla. Valmis Excel-pohja tähän löytyy kohdasta: Tuotteet > Tuotteiden asetukset välilehdeltä Hankintatiedot.

Esivalmistelut: Tuotteet sekä toimittajat tulee olla lisättynä tuote/-toimittajarekisteriin.

Hankintatiedot -sivulla on Excel tuonti painike. Tästä klikkaamalla saa ladattua Excel tiedoston, joka täydennetään ja talletetaan omalle koneelle. Kun tiedosto on valmis, raahataan valmis Excel sille varattuun vihreään kenttään. Tarkista lopuksi tuodut tiedot.

Pakolliset kentät:

• Netvisorin tuotekoodi tai tuotenimi
  • Toimittajan nimi
  • Toimittajan tuotekoodi tai tuotenimi
  • Toimittajan hankintahinta

Excel tuonnissa ei ole määrärajaa.

Mikäli tuonnissa löytyy virheellisiä rivejä, muodostaa ohjelma näistä oman Excelin, jossa on vain virheelliset rivit. Tässä tapauksessa tiedoston voi ladata tästä samasta näkymästä.

Toimittajakohtaisten hankintatietojen manuaalinen lisääminen

Hankintatietoja voi lisätä myös ilman Excel-listaa kohdasta "Lisää uusi hankintatieto".