Tiedotusnäkymän käyttöoikeudet asetetaan Yritysvalikosta - Tiedostusnäkymän oikeudet ja ne ovat käyttäjäkohtaiset. Sivulla näytetään kaikki käyttäjät, joilla on pääsy käsiteltävään yritykseen. Oletusarvoisesti käyttäjillä ei ole valittuna mitään seurattavaa tiedotusnäkymässä. Tiedotusnäkymän oikeuksia pääsee muokkaamaan, mikäli omaa yritykseen käyttäjähallitsija eli KH -oikeudet (Käyttäjähallitsija voi myös muokata omia oikeuksia).

Kohteittain voidaan asettaa seuraavat oikeudet:
Ei oikeuttakyseistä asiaa ei seurata henkilön osalta
Lukuoikeus - asiaa voidaan seurata, mutta sitä ei voida kuitata käsitellyksi
Muokkausoikeusjolloin käyttäjällä on oikeus myös kuitata asia käsitellyksi

Kun halutut oikeudet on lisätty käyttäjittäin pitää muistaa mennä näytön alareunaan ja painaa "Päivitä hyväksyjät" -painiketta.

Seurattavat asiat:

Lähettämättömät valvontailmoitukset

• Näyttää onko kyseisen yrityksen osalta lähettämättömiä valvontailmoituksia.

LMP-palautteet

• Näyttää laskunmaksun palautteet, jotka tulevat tiliotteen mukana pankeista.
  • Eli pankki on vahvistanut maksun lähtemisen yrityksen tililtä.

Pankkitilisaldot

• Näyttää pankkitilien saldot

Saapuneet viitesuoritukset

• Näyttää pankkeihin saapuneet viitesuoritukset, sekä mahdollistaa poikkeavien suoritusten käsittelyn pyöristyserona, alennuksena tai osasuorituksena.

Skannatun (eScan) aineiston jakaminen

• Näyttää eScanilla skannatun aineiston, jota ei ole vielä ohjattu oikeille yrityksille.

Skannatun (eScan) aineiston käsittely

• Näyttää eScanilla skannatun aineiston, joka on ohjattu tai ohjautunut ko. yritykseen, mutta joka on vielä käsittelemättä.

Tarkastettavat ostolaskut

• Näyttää verkkolaskuina, skannattuina laskuina tai itse järjestelmään syötettyinä laskuina tulleet, toimenpidettä (asiatarkastusta tai hyväksyntää) odottavat ostolaskut.

Tarkastamattomat tiliöinnit

• Näyttää automatiikan ja niiden käyttäjien muodostamat tositteet, joilla ei ole muokkausoikeutta Tiedotusnäkymän Tehtävälistan Tarkistamattomat tiliöinnit –kohtaan.
  • Käyttäjän, jolla on muokkausoikeus Tiedotusnäkymän Tehtävälistan Tarkistamattomat tiliöinnit –kohtaan tekemät tositteet merkitään valmiiksi tarkastetuiksi.
  • Tarkastamattomien tiliöintien näkyminen vaatii KP-roolin

Tiliotteet

• Näyttää pankeista saapuneet tiliotteet (tiliotteiden vastaanottonäkymä)

Reitittymättömät myynnin verkkolaskut

• Näyttää virheeseen jääneet ja sitä kautta palautuneet, verkkolaskuina lähetetyt myyntilaskut.
  • Näyttää myös palautumisen syyn, esimerkiksi "Vastaanottajaa ei löytynyt".
  • Syy pitäisi tarkistaa ja korjata tilanne ja sitten lähettää kyseinen lasku uudestaan.