PDF eKirje -tulostuspalvelu mahdollistaa laskujen lisäksi myös tarjousten, tilausten, toimittajan osoiteilmoitusten, perintäkirjeiden ja huomautusten sekä palkkalaskelmien lähettämisen tulostuspalvelun kautta - myös ulkomaille. Palvelu on toteutettu Postin kanssa ja se on käytettävissä rinnakkain verkkolaskun lähetyspalvelun kanssa.

Myyntidokumentit on mahdollista lähettää Netvisoriin ladatulla omalla logolla varustettuna. Dokumentti tulostuu vastaanottajalle täsmälleen samanlaisena kuin miltä se itse tulostettuna näyttää. Tulostus voidaan tehdä sekä mustavalkoisena että värillisenä. 

Tilauksille ja laskuille voi myös liittää liitteitä. Liitteet lisätään laskulle joko tulostus/-lähetysprosessinäkymässä tai Netvisorin eScan-palvelun kautta, josta ne voidaan liittää laskuille PDF-muotoisina. Liitteet voidaan lähettää tulostuspalveluun tilausten ja laskujen mukana. Mikäli liitteesi ovat värillisiä, suosittelemme käyttämään väritulostusta.


Rajoitteet

Tulostuspalveluun lähetettävissä PDF-tiedostoissa ei saa olla upottamattomia fontteja. Suosittelemme skannaamaan tulostuspalveluun lähetettävät liitteet kuvamuodossa.
Tällä hetkellä suosituksen mukainen PDF-versio on 1.3., mutta mikään aineisto ei hylkäydy pelkästään version perusteella. Uusimmissa versoissa voi kuitenkin esiintyä helposti ongelmia layereiden, läpinäkyvyyksien yms. kanssa.

Värillisen aineiston osalta suosittelemme väritulostusta: mustavalkotulostuksessa värilliset liitteet toisinaan hylkäytyvät. PDf eKirjeen lähetystä ei voi enää peruuttaa, mikäli on menty painamaan lähetä aineistot PDF ekirje -tulostuspalveluun -nappia.


Veloitusperusteet

PDF eKirje -tulostuspalvelun avaus on maksuton. Tulostetuista laskuista veloitetaan hinnaston mukaisesti yksikköhinta, joka sisältää 1. laskusivun tulostamisen, kuoren, kuoreen laittamisen ja valitun kirjeluokan postimaksun. Jos myyntilasku vaatii toisen tai useamman sivun, nämä laskutetaan hinnaston mukaisesti erikseen. 

Aikataulutus ja prosessointi

Asiakkaan aineisto toimitetaan palvelun toimittajalle PDF-muodossa
 Aineisto lähetetään Netvisor-ohjelmasta palvelun toimittajalle tunnin välein
 Ennen klo 22:30 Netvisorista tulostetut laskut ehtivät yleensä vuorokauden viimeiseen lähetykseen toimittajalle
 Toimittajan palvelimelle työpäivinä (ma-pe) klo 24:00 mennessä saapunut aineisto käsitellään seuraavana työpäivänä. Se tulostetaan, kuoritetaan ja jätetään Postin jaettavaksi Priority- tai Economy-luokan kirjeinä.
 Sähköiset dokumentit toimitetaan NetPostiin samalla tai nopeammalla aikataululla kuin vastaavat Priority- ja Economy-luokan kirjeet.

Priority-kirje (1 lk), kotimaa:

Työpäivinä (ma-pe) klo 24.00 mennessä toimittajan palvelimelle saapuneet Priority PDF -tiedostot käsitellään seuraavana työpäivänä. Ne tulostetaan, kuoritetaan ja jaetaan perusjakelussa Postin yleisissä toimitusehdoissa erikseen vahvistetulla varmuudella seuraavana työpäivänä ja loput viimeistään toisena työpäivänä. Toimituksen kokonaiskestoaika on 2-3 työpäivää.

Economy-kirje (2 lk), kotimaa:

Työpäivinä (ma-pe) klo 24.00 mennessä Toimittajan palvelimelle saapuneet Economy PDF -tiedostot käsitellään seuraavana työpäivänä. Ne tulostetaan, kuoritetaan ja jaetaan perusjakelussa Postin yleisissä toimitusehdoissa erikseen vahvistetulla varmuudella seuraavien kolmen työpäivän aikana, loput viimeistään neljäntenä työpäivänä. Oikealla osoitteella varustetut Economykirjeet jaetaan 96 %:n varmuudella vastaanottajille postiin jättöä seuraavien kolmen työpäivän aikana, loput viimeistään neljäntenä työpäivänä postiin jättämisestä. Tällöin toimituksen kokonaiskestoaika siitä, kun aineisto on jätetty toimittajan palvelimelle työpäivinä (ma-pe) klo 24 mennessä siihen asti, kun vastaanottaja saa kirjeen, on 5-6 työpäivää.

Ulkomaille menevät kirjeet:

Ulkomaille osoitetut Priority-kirjeet toimitetaan Suomesta kohti osoitemaata seuraavana työpäivänä tai arkilauantaina tai muuten ensimmäisellä käytettävissä olevalla yhteydellä. Lähetykset toimitetaan osoitemaahan pääsääntöisesti lentoteitse ja jaetaan osoitemaassa vastaanottajille osoitemaan määrittelemän toimitusajan puitteissa.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.