Palkkalaskelmat voidaan tulostaa palkanlaskentaprosessissa uudelleen joko palkansaaja kerrallaan tai useammalle palkansaajalle yhdellä kertaa. Palkkalaskelmat voidaan toimittaa uudelleen myös Tulostuspalvelun kautta tai Verkkopalkkalaskemina.

Alla on tarkempi ohjeistus seuraaviin tilanteisiin:

Yksittäisen palkkalaskelman uudelleentulostaminen

Useamman palkkalaskelman uudelleentulostaminen

Palkkalaskelmien lähettäminen uudelleen Tulostuspalveluun tai Verkkopalkkalaskelmana

 

Yksittäisen palkkalaskelman uudelleentulostaminen

Palkkalaskelma voidaan tulostaa uudelleen palkanlaskentaprosessin vaiheissa sekä ennen tositteen muodostumista että tositteen muodostamisen jälkeen.

Palkat > Palkanlaskenta > Palkkalaskelmat ja -jaksot > Valitse käsiteltävä palkkajakso

"Palkkalaskelmat, joilla ei ole tositetta" -vaiheessa voit tulostaa palkkalaskelman "Näytä palkkalaskelma" -linkin kautta (1).

Palkkalaskelma aukeaa esikatselunäkymään, josta sen voi tulostaa. 

Sama toiminto löytyy "Valmiit palkkalaskelmat" -vaiheessa (2).

 

Useamman palkkalaskelman uudelleentulostaminen

Kun tosite on muodostettu, voidaan halutut palkkalaskelmat tulostaa uudelleen. Palkat > Palkanlaskenta > Palkkalaskelmat ja -jaksot > Valitse käsiteltävä palkkajakso päivämääristä.

Täppää haluamasi palkansaajat ja paina "Tulosta valitut" -painiketta (3).Palkkalaskelmat aukeavat esikatselunäkymään, josta kaikki valitut palkkalaskelmat voidaan tulostaa (4).

 

Palkkalaskelmien lähettäminen uudelleen Tulostuspalvelun kautta tai Verkkopalkkalaskelmana

Palkanlaskentaprosessissa "Valmiit palkkalaskelmat" -vaiheessa voidaan palkkalaskelma lähettää uudelleen tulostuspalveluun tai verkkopalkkapalveluun. 

"Valmiit palkkalaskelmat" -vaiheessa näytetään "Palkkalaskelmien uudelleenlähetys" -painike. Valitaan palkansaajat, joille palkkalaskelma halutaan lähettää uudelleen.

Valitsemalla palkansaajat ja "Palkkalaskelmien uudelleenlähetys" avautuu uusi ikkuna palkkalaskelmien uudelleenlähetystä varten, josta voi valita joko "Verkkopalkka" ja "Tulostuspalvelu".

Palkkalaskelmien uudelleenlähetys -ikkunassa näytetään alkuperäisen palkkalaskelman tiedot ja lähetyksen tila. Mikäli palkkalaskelma on merkitty lähetetyksi, näytetään tilana "Lähettämätön".

Ohjelma tarjoaa palkkalaskelman toimitustapaa voimassaolevan asetuksen mukaan, mikä palkkalaskelman toimitustapa palkansaajalle on asetettuna palkansaajan perustietoihin.

 

Riippumatta siitä, millä tavalla palkkalaskelma on ensimmäisen kerran lähetetty palkansaajalle, voidaan palkkalaskelman toimitustapaa vaihtaa ja lähettää esimerkiksi alunperin tulostuspalveluun lähetetyt palkkalaskelmat uudelleen verkkopalkkapalveluun.

Tulostuspalvelun lähetyksessä voi valita tulostuksen värivaihtoehdon ja lähetysluokan joko 1. Luokka (Priority) tai 2. Luokka (Economy).

Kun laskelma on lähetetty onnistuneesti, näytetään tämä vihreällä pohjalla tulostuspalveluvalinnassa ja verkkopalkkapalveluun omana sinisenä palkkina.

Uudelleenlähetyksessä ei ole mahdollista esikatsella palkkalaskelman tietoja.

Odota niin kauan, kunnes palkkalaskelmat on ilmoitettu onnistuneesti lähetetyksi. Sulje vasta sitten palkkalaskelmien uudelleenlähetys ikkuna.

 

 

 

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.