Palkkalaskelmat voidaan uudelleen tulostaa, sekä toimittaa palkansaajalle tulostuspalvelun kautta tai verkkopalkkalaskemana. Palkkalaskelmien uudelleentulostus ja toimittaminen on mahdollista tehdä halutuille palkansaajille.

SISÄLTÖ

Yksittäisen palkkalaskelman uudelleentulostaminen

Palkkalaskelma voidaan tulostaa uudelleen palkanlaskentaprosessissa ennen tositteen muodostamista, sekä tositteen muodostamisen jälkeen.

Palkat > Palkanlaskenta > Palkkalaskelmat ja -jaksot > klikkaa haluttua palkkajaksoa

Palkanlaskentaprosessin "Palkkalaskelmat, joilla ei ole tositetta" -vaiheessa palkkalaskelma voidaan tulostaa "Näytä palkkalaskelma" -linkistä (1). Palkkalaskelma aukeaa esikatselunäkymään, josta sen voi tulostaa.

Sama palkkalaskelman tulostus toiminto löytyy myös palkanlaskentaprosessin "Valmiit palkkalaskelmat" -vaiheesta (2).

Useamman palkkalaskelman uudelleentulostaminen

Kun tosite on muodostettu, voidaan halutut palkkalaskelmat tulostaa uudelleen. Palkat > Palkanlaskenta > Palkkalaskelmat ja -jaksot > klikkaa haluttua palkkajaksoa

Klikkaa haluttujen palkansaajien rivit aktiiviseksi näkymän vasemmassa reunassa olevasta valintaruudusta ja tämän jälkeen klikkaa "Tulosta valitut" -painiketta (3).Palkkalaskelmat aukeavat esikatselunäkymään, josta valitut palkkalaskelmat voidaan tulostaa (4).

Palkkalaskelmien lähettäminen uudelleen tulostuspalvelun kautta tai verkkopalkkalaskelmana

Palkanlaskentaprosessin "Valmiit palkkalaskelmat" -vaiheessa palkkalaskelmat voidaan lähettää uudelleen tulostuspalveluun tai verkkopalkkapalveluun. Palkkalaskelmat uudelleen lähetetään "Palkkalaskelmien uudelleenlähetys" -toiminnosta.

Avautuvalta näkymältä valitaan palkkalaskelman toimitustapa eli verkkopalkka tai tulostuspalvelu, sekä valitaan palkansaajat, joille palkkalaskelma halutaan lähettää uudelleen.

Palkkalaskelmien uudelleenlähetys -ikkunassa näytetään alkuperäisen palkkalaskelman tiedot ja lähetyksen tila. Mikäli palkkalaskelma on merkitty lähetetyksi, tilana näytetään "Lähettämätön".

Ohjelma tarjoaa palkkalaskelman toimitustavan automaattisesti nykyasetuksen mukaisesti. Palkkalaskelman toimitustapa on palkansaajakohtainen ja tietoa ylläpidetään palkansaajan perustiedoissa.

Riippumatta siitä, millä toimitustavalla palkkalaskelma on ensimmäisen kerran lähetetty palkansaajalle, voidaan palkkalaskelman toimitustapaa vaihtaa alkuperäisestä. Esimerkiksi alun perin tulostuspalveluun lähetetyt palkkalaskelmat voidaan lähettää uudelleen verkkopalkkapalveluun. Tulostuspalvelun lähetyksessä voi valita tulostuksen värivaihtoehdon ja lähetysluokan joko 1. Luokka (Priority) tai 2. Luokka (Economy).

Uudelleenlähetyksessä ei ole mahdollista esikatsella palkkalaskelman tietoja. Kun palkkalaskelma on lähetetty onnistuneesti, näytetään kuittaus onnistuneesta lähetyksestä vihreänä huomiona tulostuspalvelu -näkymällä. Verkkopalkka näkymällä onnistunut lähetys näkyy sinisenä etenemispalkkina.

Odotathan näkymällä niin kauan, kunnes palkkalaskelmat on ilmoitettu onnistuneesti lähetetyksi. Suljethan vasta sitten palkkalaskelmien uudelleenlähetys -toiminnon.