Ohjelmistorajapintapalvelun käyttö kuuluu Professional-, Premium- ja Palkat -paketteihin. Netvisor Storen laajennoksia, Finvoice-laskuaineiston tuontia sekä Älykkäitä Excel -lomakkeita voi käyttää myös Basic ja Core -pakettien kanssa. Huomioithan, että ohjelmistorajapinnan päällekytkeminen (esimerkiksi Finvoice-laskuaineiston tuonnissa Basic- ja Core paketeilla) ei päivitä yritystä automaattisesti Professional- tai Premium- pakettiin. Paketin päivittäminen tulee aina tehdä erikseen Storesta.

Netvisorin hinnoittelusta löytyy lisää tietoa täältä ja siitä voi kysyä lisätietoja Netvisorin myynnistä: https://netvisor.fi/yhteystiedot/

Osasta rajapinnan toiminnallisuuksista peritään siirtokohtainen transaktiomaksu. Maksullisuudesta on mainittu vielä erikseen resurssikohtaisissa ohjeissa sekä ne on listattu alle. Transaktiomaksu on asiakaskohtainen.

Transaktiomaksulliset rajapintaresurssit ovat:

Muiden rajapintaresurssien käyttö sisältyy palvelupakettien kuukausihinnoitteluun.