Lisää loma/poissaolo

Lomien ja pidempien poissaolojen syötön helpottamiseksi työajankirjauksessa on toiminto, jolla voidaan syöttää pidemmälle jaksolle ja halutulle päivämäärävälille poissaolo tai loma. Automatiikka laskee mukaan myös lauantait. Toiminto löytyy sivun yläreunasta Lisää loma/poissaolo -linkki.

Toiminto avautuu omaan ikkunaansa, jossa kalenterista voi hakea päivämäärät ja antaa kirjaukselle kustannuspaikan. Kirjauslaji "Vuosiloma" ei ole oletuksena kaikilla palkkamalleilla, joten mikäli listauksesta puuttuu sopiva kirjauslaji vuosiloman kirjaamiseen, voit luoda uuden kirjauslajin. Lomien ja poissaolojen kirjauslajeja hallitaan kirjauslajien hallinnassa: 

Palkat > Asetukset > Palkanlaskennan asetukset > Kirjauslajit- välilehti.

Vuosilomat kirjataan aina kokonaisina vuosilomapäivinä Netvisorin työaikaan. Vuosilomien osalta yksikkö tulee aina olla päivä, ei tunti. Kirjattavissa olevien lomapäivien määrän näet Työajan kirjaus -näkymän oikeasta yläkulmasta. Viemällä hiiren lomapäiväsaldon päälle nähdään paljonko Pidettävissä olevia lomapäiviä, montako niistä on jo suunniteltu pidettäväksi (eli kirjattu työaikakirjauksiin tulevaisuuteen) ja montako lomapäivää on vielä kirjattavissa. Kirjattavissa olevat lomapäivät tulevat Lomien hallinnan lomakertymät -toiminnon sekä Pidetyt ja maksetut -toiminnon yhteenlasketuista lomapäivistä.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.