Starta ett nytt ämne
Päättynyt maksukielto?

A

Miten päättynyt ulosotto pitäisi käsitellä Netvisorissa? Kun palkansaajan maksukielto päättyy tai työsuhde päättyy, näkymään jossa tilitykset muodostetaan, nousee kaikki nämä passiivisetkin tilityspisteet?


A

Hei Jaana!

Kiitos viestistäsi. Palkansaajan takaa poistetaan täppä ruudusta " Ulosotto". Tilityspisteet ovat aina palkansaajakohtaisia. Kun ulosotto päättyy jää tilityspiste Tilitykset-näkymään, mutta siitä ei enää tehdä uusia tilityksiä.

Mikäli tulee lisää kysyttävää, autan mielelläni.

Aurinkoisin terveisin,


Annika

A

Hei,

 

Kiitos, tämä ei kuitenkaan vastannut kysymykseeni. Työnantajan maksut ja tilitykset kohtaan (jossa tilitykset muodostetaan) tulee näkyviin kaikki tilitykset huolimatta siitä ovatko aktiivisia vai ei. Jos on vähänkään isompi organisaatio, tilityspisteitä on paljon. On työlästä selata kaikki tilityspisteet ja muistella, mitkä ovat aktiiivisia ja mitkä taas päättyneitä. 

 

Pystyykö tästä näkymästä poistamaan vanhoja tilityspisteitä mitenkään, vai ovatko siellä aina ja ikuisesti?

P

Hei!

Törmäsin tähän samaan asiaan. Eli tilityspisteitä roikkuu näkyvissä, vaikka ulosotto olisi päättynyt tai jopa työntekijän työsuhdekin jo päättynyt.

Kovin on työlästä ja muisti koetuksella, kun selaa näitä läpi - tulee turhaa työtä ja ajankulua availla kaikkia läpi. 

Tilityspisteen poistaminen ei ole varmaankaan asiallinen toimenpide, joten miten tätä voisi helpottaa?

M

Hei,


minä olen törmännyt tuohon samaan, kun käsittelee isoja organisaatioita, missä alkaa ja päättyy koko ajan noita ulosottoja. Ja välillä voi olla taukokuukausia ym. Olen ratkaissut asian niin, että otan Palkanlaskennan raporteista raportin, mistä näkee halutulla maksuajankohdalla pelkän ulosmittaus-palkkalajin, sillä olen saanut haarukoitua vain ne joilla on jotain tilitettävää. Niin kauan kuin tuota tilityspisteet näkymää ei pääse muokkaamaan niin pakko kehitellä näitä virityksiä.

P

Kiitos Marjo, tämä oli tosi hyvä vinkki :)

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu