Oma Netvisor - Painajaistilit julkaistu

Oma Netvisor sai uuden näkymän: Painajaistilit. Painajaistilit ovat nimensä mukaisesti monen kirjanpitäjän painajainen: erilaisia selvittely- ja välitilejä, joille kertyy kirjausta odottavia saldoja. Painajaistilejä voi käyttää esimerkiksi selvittelytilien ja luottokorttien välitilien seurantaan kirjanpidossa. Painajaistilien on siis tarkoitus pitää kirjanpitäjä ajan tasalla näiden tilien saldosta ja ohjata kirjaamaan saldot pois säännöllisesti. 


Painajaistileihin voit lisätä kaikkiaan kahdeksan seurattavaa kirjanpidon tiliä ja näkymä hakee tilien ajantasaiset saldot kirjanpitäjälle seurattavaksi. Kirjanpidon tilin saldoa klikkaamaalla pääset porautumaan kyseisen tilin tapahtumiin. 


Oma Netvisor - Painajaistilit näkymä on kehitetty helpottamaan kirjanpitäjän arkea ja nopeuttaa katkon ja tilinpäätöksen tekemistä, kun painajaismaisten tilien saldot ovat kirjattu ajoissa.


Painajaistilien käyttöohjeet löydät täältä


T

Myös täällä ei löydä tuota 1777 tiliä

Hei Leena,


tein tästä tukitiketin, laitan sinulle viestiä kun ongelma korjattu!

L

Ei löydy ja ensimmäistä olisin yrittämässä. Ratasta käytin sekä kokeilin myös vihreää Valistse nappulaa, mutta sama tyhjä lista näkyy.

image

Hei Leena,


Löytyykö tuo tili kuitenkin, kun haet tilejä valintalaatikon kautta? Eli pääset lisäämään tilin listalle, mutta Painajaistilit eivät näytä tuota tiliä? Eihän maksimitilimäärä ole ylittynyt, eli tilejä voi valita 8 kpl?

L

Ei anna lisätä tiliä esim 1777?


Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu