Viikkopäivitys 29.6.2023 - julkaisutiedote

J

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:Matkat

  • Paransimme virheilmoitusta, jos matkalaskun maksaminen estyy ALV-lukituksen vuoksi. Matkalaskun tosite muodostuu sen eräpäivän perusteella ja jos ko. kuukauden Alv-lukitus on jo päällä, ei tositetta voida muodostaa ja näin ollen matkalaskun maksaminen estyy. Jatkossa tällaisesta tilanteesta ilmoitetaan selkeällä virheilmoituksella, jotta käyttäjä osaa joko avata ALV-lukituksen tai muokata matkalaskun eräpäivää.
Kirjanpito

  • Lisäsimme tililuetteloon tilien tietoihin selkeän tiedon siitä, onko kyseisen tilin saldo debet- vai kredit -pohjaista.
Myynti

  • Korjasimme ongelman, jossa myyntitilauksen tilan vaihtaminen avoimeksi ei päivittänyt tilauksen varastotapahtumia avoimiksi
Ostot

  • Korjasimme ongelman ostolaskun asiatarkastus- ja hyväksyntäkierron asettamisessa. Kun asetti ostolaskun kierron kiertolistan perusteella, vain toimittajalle kohdistetut kiertolistat näytettiin alasvetovalikossa.
Integraatiorajapinta

  • Lisäsimme uuden rajapintaresurssin kiertolistojen noutoon (GetCirculationLists.nv). Rajapintaresurssilla voidaan noutaa yritykselle määritetyt ostolaskujen kiertolistat sekä niiden asiatarkastajat ja hyväksyjät. Katso esimerkkisanoma ja resurssin kuvaus ohjeesta.

  • Lisäsimme ostolaskun asiatarkastus- ja hyväksyntäkierron tuonnin rajapintaresurssille (PurchaseInvoiceCirculation.nv) mahdollisuuden asettaa pakotettu kierto. Lue lisää ohjeesta.
Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu