Julkaisutiedote - 14.12.2023

J

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:Ostot


 • Muutimme eScan-aineistojen käsittelynäkymässä dokumenttien näkyvyyttä niissä tilanteissa kun dokumentti siirretään eScan-aineistojen käsittelynäkymässä yrityksestä toiseen. Jatkossa dokumenttia ei enää saa auki siinä yrityksessä, johon se alunperin lähetettiin ja siirrettiin toiseen yritykseen. Dokumentin saa normaalisti auki siinä yrityksessä, johon se siirrettiin. 


Taloushallinto


        Paransimme tilinpäätöksen liitetietotyökalun toiminnallisuuksia:


 • Lisäsimme mahdollisuuden siirtää oma raporttipohja mukaan tilinpäätöksen raportteihin sekä siirtää omia raportteja Muut tilinpäätöksen raportit osion alle tarvittaessa. Tilinpäätökseen liitettyjen raporttien poistaminen kokonaan on jatkossa estetty.

 • Paransimme toiminnallisuutta kopioitaessa Tilinpäätöksen liitetietoja toiselle tilikaudelle ja toiseen yritykseen / yrityksestä. Tilien tai tiliryhmien saldo-rivin kohdalla ilmoitetaan varoituksella, mikäli tilille ei ole linkitettyä tiliä. Kaikki rivit ja muotoilut kopioidaan. Ainoastaan käyttäjän syöttämät summat nollataan. Muille summa/saldoriveille lasketaan arvot valitun tilikauden kirjanpidon mukaan.

 • Päivitimme raporttipohjan kopioinnissa vaihtoehdon Korvaa olemassa oleva raporttipohja oletukseksi.

 • Paransimme liitetietoraportin laskentaa. Jatkossa laskenta päivittää tili/seurantakohde riveille luvut kirjanpidoista sekä säilyttää muokattujen rivien tyylit, rivin tekstit sekä rivien järjestelyn. Raportin laskennan jälkeen viimeisimmän laskennan aikaleima näytetään liitetietoraporttityökalun kausitiedoissa.

 • Tilinpäätöksen valittu tilikausi päivittyy sivua avatessa tai päivitettäessä jos tilikauden pituutta on muokattu.


        Muita muutoksia:


 • Lisäsimme 6A elinkeinotoiminnan veroilmoitukselle Yhtiömiehen aseman valintaan vaihtoehdon 606 Ei valintaa.

 • Lisäsimme tilikauden aineistokopioon ALV-laskelman.

 • Korjasimme tilisaldon porautumisessa olleen päivämäärärajauksiin liittyvän virheen Täsmäytysnäkymässä.Palvelunhallinta


       Paransimme käyttäjän perusyrityksen muutokseen liittyviä vaiheita:


 • Jos käyttäjältä poistetaan oikeudet perusyrityskeen ja jäljelle jää oikeudet vain yhteen yritykseen, tulee tästä automaattisesti käyttäjän uusi perusyritys ja hän voi jatkaa palvelun käyttöä ilman mitään toimenpiteitä.


 • Jos käyttäjälle jää oikeudet useampaan yritykseen, tulee käyttäjän valita itselleen uusi perusyritys. Valinta tapahtuu heti oikeuksien poistoa seuraavan kirjautumisen yhteydessä Netvisorin selainversiossa. Tämän valinnan jälkeen käyttö voi jatkua normaalisti.

        Muutos ei koske verotarkastajia, tilintarkastajia tai niitä joiden perusyritys on ollut tilitoimisto.

        Nämä ovat tilanteita, joissa päästäkseen jatkamaan käyttöä, on edelleen oltava yhteydessä asiakastukeen.


        Täältä voit lukea mihin kaikkeen perusyritys vaikuttaa.1 kommentar

Hei. Taloushallinnon muutoksista voi lukea lisää täältä: 
Tilinpäätöksen toiminnallisuuksiin on julkaistu lisää käytettävyysparannuksia

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu