Aloita uusi aihe
T

Teija Marttila

Visma

Tule mukaan Solutions’19 tapahtumaan!

20-12-2018 10:45 am tekijä Teija Marttila

Solutions- tapahtuma kerää vuosittain kokoon laajan joukon taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja verkkolaskutuksen ystäviä. Vuosien varrella tapahtuma on kasvanut pienestä 200 hengen tilaisuudesta 1000 kävijän tapahtumaksi, joka pitää sisällään mm. julkkispuhujia ja laajoja koulutuskokonaisuuksia. Se on siis mitä mainioin tilaisuus verkostoitua.

 

Olemme kutsuneet asiakaspäiville vuosittain mukaan myös ISV-kumppaneitamme, jotka ovat päässeet pitämään tietoiskuja, sopimaan tapaamisia ja pitämään omaa ständiä. Takataskuun on jäänyt usein joukko uusia asiakkaita ja osallistujille positiivinen mielikuva kumppaneistamme.

 

Tänä vuonna haluamme Teidät, kumppanimme, mukaan entistä sankemmin joukoin osallistumaan kanssamme Solutions’19 -tapahtumaan. Solutions’19 järjestetään edellisvuodesta tuttuun tapaan Messukeskus Siivessä (ent. Kokoustamo) 16.5.2019.

 

Onko sinulla huipputuote ja olet lanseeraamassa tästä integraatiota Netvisoriin? Oletko ERP-toimittaja, jonka toiminnanohjausjärjestelmä yhdessä Netvisorin kanssa mullistaa asiakkaan liiketoiminnan? Tai löytyykö sinulta Netvisoriin integroitu tuote, joka tekee asiakkaan päivästä entistä tehokkaamman? Etsimme juuri sinua tapahtumaan!

 

Kutsumme valitun joukon viettämään kanssamme Solutions ’19-tapahtumaa. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ilmianna itsesi meille sähköpostilla isv.solutions@visma.com!

 

Yhteistyöterveisin,

ISV-tiimi

 

nvcommunity.jpg

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin