Tervetuloa
Netvisor-tukeen!

Valitse palveluosio

Palvelunhallinta

Käytön aloittaminen ja perusasetukset

Asiakaspalvelu

Netvisor Store

Oma Netvisor

Kirjautuminen

Käytön aloittaminen ja perusasetukset

Käyttöoikeudet

Tilikausiaineiston lataus

Palvelukuvaukset

Tukiportaali

Myynti

Asiakkaat, tarjoukset, laskutus, perintä, raportit, tilaukset, myynnin asetukset

Asetukset

Asiakkaat

Tarjous

Tilaus

Laskutus

Raportointi

Korko ja perintä

Tuotteet ja varasto

Tuotteet, varasto

Tuotteet

Laajennettu tuotehallinta

Varastonhallinta

Ostot

Toimittajat, ostotilaukset, ostolaskut, maksut, tilisiirrot, raportit

Käyttöönotto

Toimittajat

Ostolaskutus

Maksut

Tilisiirrot

Raportit

Ostotilaukset

Kassavirtaennuste

Matkat

Matka- ja kululaskut

Matka- ja kululaskut

Taloushallinto

Kirjanpito, velvoitteet, budjetointi, raportointi ja seuranta, asetukset

Asetukset

Käytön aloitus

Juokseva kirjanpito

Tositteet

Tiliotteet

Kirjanpidon täsmäytys

Velvoitteet

Tilinpäätös

Kirjanpidon raportointi

Budjetointi

Controller

Konsernit

Financial Overview

Palkat

Henkilöstö, palkanlaskenta, raportointi, asetukset

Käyttöönotto ja asetukset

Raportointi

Käyttötapauskohtaiset ohjeet

Uudistettu lomalaskenta

Tulorekisteri

Käyttöoikeudet

Palkanlaskenta ja palkkajaksot

Henkilöstö

Palkkamallien hallinta

Velvoitteet

Tehtävät

Tehtävien- ja asiakkuuksien hallinta, yhteyspyynnöt, uutiskirjeet, raportointi

Tehtävänhallinta

Yhteyspyynnöt

Raportit

Asiakkaat

Uutiskirjeet

Asetukset

Laajennokset

Netvisor eScan, Maventa, Severa, Verkkokauppa, ValueFrame, DigitalBooker

DigitalBooker

Netvisor eScan

Visma Kotisivut ja Verkkokauppa

Maventa

Severa

ValueFrame

Netvisor koulutukset

Netvisor-koulutuspalvelut

Visma Solutions Oy - Netvisor koulutuspalvelut

Kumppaniverkosto

Integraatiot Netvisor

Tiedonsiirto Netvisoriin - Yleiset ohjeet

Tietojen tuonti

Älykkäät Excel-lomakkeet

Ohjelmistointegraatiot

Software system integrations

Ohjevideot

Netvisor käyttöönotto

Kirjanpito

Matkat

Myynti

Ostot

Palkat

Raportointi ja budjetointi

Tilitoimistoille

Työaika

Varastonhallinta

Tietojen tuonti ja integraatiot

Usein kysyttyä

Kirjaudu tietokoneella Netvisorin täysversioon pankkitunnuksillasi ja poista Netvisor ID käytöstä etusivun kohdasta: Oma nimi > Omat perusasetukset > Netvisor ID > Poista käytöstä. Seuraavaksi poista ja lataa sovelluskaupasta uudelleen Netvisor ID -sovellus puhelimeen. Tee käyttöönotto uudestaan sovelluksissa.

Huomaathan, että Netvisor ID -sovellus voi olla käytössä vain yhdessä laitteessa kerrallaan.

Saat päivitettyä laskutusosoitteen helposti itse Netvisorissa Yritysvalikko > Laskutusosoitteet-sivun alaosasta. Lisää yrityksesi laskutusosoitteet kohtaan "Netvisorin palvelulaskutuksen osoite". Tämän tiedon avulla Netvisorin palvelulaskut tulevat automaattisesti haluamaanne laskutusosoitteeseen.

Kokeile ensin tyhjentää selaimessi välimuisti, evästeet sekä historiatiedot ja käynnistä selain tämän jälkeen uudelleen. Varmistathan myös, että käytössäsi on selaimen viimeisin versio. Voit myös kokeilla kirjautumista ja Netvisorin käyttöä toisella selaimella. Jos ongelma jatkuu, voit kokeilla myös kirjautumista toiseen sähköiseen asiointipalveluun verkkopankkitunnuksillasi (esim. vero.fi).

Katso-tunnistautuminen poistuu 31.12.2020. Netvisorissa Katso-tunnistautuminen tullaan loppuvuoden aikana korvaamaan varmenteella. Lue lisää varmenteen hakemiseen ja käyttöön liittyen tiedotteestamme Communityssä.

Rekisteröitymällä ja kirjautumalla Netvisor-tukiportaaliin, voit luoda ja seurata uuden tukipyynnön matkaa reaaliaikaisesti sekä päivittää olemassa olevia tukipyyntöjä. Tukiportaalista pystyt myös tarkastelemaan vanhoja tukipyyntöjäsi.

Tukeen yhteydessä olemalla voidaan käyttäjälle laittaa päälle asetus, jolloin käyttäjä näkee kaikki yrityksen tukipyynnöt kaikilta yrityksen käyttäjiltä.