Tervetuloa
Netvisor-tukeen!

Valitse palveluosio

Palvelunhallinta

Käytön aloittaminen ja perusasetukset

Asiakaspalvelu

Netvisor Store

Oma Netvisor

Kirjautuminen

Käytön aloittaminen ja perusasetukset

Käyttöoikeudet

Tilikausiaineiston lataus

Palvelukuvaukset

Tukiportaali

Myynti

Asiakkaat, tarjoukset, laskutus, perintä, raportit, tilaukset, myynnin asetukset

Asetukset

Asiakkaat

Tarjous

Tilaus

Laskutus

Raportointi

Korko ja perintä

Tuotteet ja varasto

Tuotteet, varasto

Tuotteet

Laajennettu tuotehallinta

Varastonhallinta

Ostot

Toimittajat, ostotilaukset, ostolaskut, maksut, tilisiirrot, raportit

Käyttöönotto

Toimittajat

Ostolaskutus

Maksut

Tilisiirrot

Raportit

Ostotilaukset

Kassavirtaennuste

Matkat

Matka- ja kululaskut

Matka- ja kululaskut

Taloushallinto

Kirjanpito, velvoitteet, budjetointi, raportointi ja seuranta, asetukset

Asetukset

Käytön aloitus

Juokseva kirjanpito

Tositteet

Tiliotteet

Kirjanpidon täsmäytys

Velvoitteet

Tilinpäätös

Kirjanpidon raportointi

Budjetointi

Controller

Konsernit

Financial Overview

Uusi Controller

Palkat

Henkilöstö, palkanlaskenta, raportointi, asetukset

Käyttöönotto ja asetukset

Raportointi

Käyttötapauskohtaiset ohjeet

Uudistettu lomalaskenta

Tulorekisteri

Käyttöoikeudet

Palkanlaskenta ja palkkajaksot

Henkilöstö

Palkkamallien hallinta

Velvoitteet

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellukset

Laajennokset

Netvisor eScan, Maventa, Severa, ValueFrame

Netvisor eScan

Maventa

Severa

ValueFrame

Netvisor koulutukset

Netvisor-koulutuspalvelut

Visma Solutions Oy - Netvisor koulutuspalvelut

Kumppaniverkosto

Tiedonsiirto

Tiedonsiirtotavat, Tietojen tuonti, Älykkäät Excel -lomakkeet, ohjelmistointegraatiot ja käyttöönotto

Yleiset ohjeet

Integraation käyttöönotto

Tietojen tuonti

Älykkäät Excel-lomakkeet

Integraatiot Netvisor

Ohjelmistointegraatiot

Ohjevideot ja sertifiointi

Netvisor Sertifiointi

Opintopolut

Käytön aloittaminen

Kirjanpito

Myynti

Ostot

Työaika

Matkat

Palkat

Raportointi ja budjetointi

Varastonhallinta

Yleistä

Tilitoimistoille

Integraatiokumppaneille

Usein kysyttyä

Saat päivitettyä laskutusosoitteen helposti itse Netvisorissa Yritysvalikko > Netvisor Store > Netvisor-palvelun laskutus -sivulta.

Kokeile ensin tyhjentää selaimessi välimuisti, evästeet sekä historiatiedot ja käynnistä selain tämän jälkeen uudelleen. Varmistathan myös, että käytössäsi on selaimen viimeisin versio. Voit myös kokeilla kirjautumista ja Netvisorin käyttöä toisella selaimella. Jos ongelma jatkuu, voit kokeilla myös kirjautumista toiseen sähköiseen asiointipalveluun verkkopankkitunnuksillasi (esim. vero.fi).

Katso-tunnistautuminen poistuu 31.12.2020. Netvisorissa Katso-tunnistautuminen tullaan loppuvuoden aikana korvaamaan varmenteella. Lue lisää varmenteen hakemiseen ja käyttöön liittyen tiedotteestamme Communityssä.

Rekisteröitymällä ja kirjautumalla Netvisor-tukiportaaliin, voit luoda ja seurata uuden tukipyynnön matkaa reaaliaikaisesti sekä päivittää olemassa olevia tukipyyntöjä. Tukiportaalista pystyt myös tarkastelemaan vanhoja tukipyyntöjäsi.

Tukeen yhteydessä olemalla voidaan käyttäjälle laittaa päälle asetus, jolloin käyttäjä näkee kaikki yrityksen tukipyynnöt kaikilta yrityksen käyttäjiltä.