A

Arto Muikku

Tilikausiarkisto rajapintaan pilotoitavaksi

07-07-2017 8:53 am tekijä Arto Muikku

Hei,

Olemme loppukesän aikana pilotoimassa uusia rajapintaresursseja tilikausiarkiston dokumenttien hakuun. Pilotissa on kaksi resurssia:

  • Listaus tilikausiarkiston dokumenteista. Listaus sisältää arkiston dokumenttien tiedot tilikausittain. Jokaisesta dokumentista kerrotaan netvisorkey, nimi, aikaleima, tiedostokoko ja -tyyppi sekä dokumentin tyyppi. Hakua voi rajata tilikaudella, päivämäärällä ja liitteen tyypillä.
  • Yksittäisen dokumentin hakeminen netvisorkey:n perusteella. Dokumentit palautetaan base64-enkoodattuna merkkijonona, kuten muistakin tiedostoja palauttavista rajapintaresursseista.

Resurssien avulla on siis mahdollista automatisoida yritysten tilinpäätösten haku Netvisorista ulkoiseen järjestelmään. Ensivaiheessa resurssit tulevat rajatusti käyttöön vain tietyille partnereille, mutta tarvittaessa ne voidaan helposti ottaa käyttöön muillekin partneritunnuksille. Kuulisimmekin nyt mielellämme onko näille resursseilla laajempaa tarvetta, jolloin voisimme myöhemmin julkaista ne myös vapaaseen käyttöön. Jos haluatte päästä kokeilemaan uusia resursseja jo pilottivaiheessa voitte pyytää niiden käyttöönottoa Netvisorin integraatiotuesta elokuun aikana.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin