Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Pankkitilin vaihtaminen alv- ja tas-maksuihin mahdolliseksi tilisiirtonäkymässä

12-02-2021 9:45 am tekijä Anonymous

Hei,

Miksiköhän alv- ja tas- maksujen maksutilin vaihtaminen ei ole mahdollista enää tilisiirtonäkymässä? On äärettömän turha(uttava)a käsityötä, käydä muuttelemassa näitä jälkikäteen sen mukaan, mille yrittäjän pankkitilille kukakin hänen asiakkaansa on sattunut laskunsa maksamaan viime päivinä.

 

Polku voisi olla seuraavanlainen:

Kirjanpitäjä muodostaa maksun joltakin tililtä ->

Yrittäjä menee tilisiirrot-valikkoon ja huomaa, ettei tilin X saldo riitä sekä ALV- että TAS-maksuihin. Hän neljällä klikkauksella vaihtaa toiseen maksuun pankkitilin, kuten muihinkin tilisiirtoihin. ->

Yrittäjä maksaa veron tyytyväisenä.��

 

Tällä hetkellä polku on:

Kirjanpitäjä muodostaa maksun joltakin tililtä ->

Yrittäjä menee tilisiirrot-valikkoon ja huomaa, ettei tilin X saldo riitä sekä ALV- että TAS-maksuihin. Hän soittaa kirjanpitäjälle ja haukkuu ohjelmiston. Pyytää vaihtamaan maksutilin toiseen. ->

Kirjanpitäjä kirjautuu Netvisoriin, menee tilisiirtoihin poistamaan pyydetyn maksun, menee alv-ilmoituksen / erillisilmoituksen luontivaiheeseen luomaan uuden maksun, jossa on toivottu maksutili. ->

Kirjanpitäjä soittaa asiakkaalle että homma on nyt kunnossa ja asiakas voi mennä maksamaan veron. ->

Asiakas kiittää ja haukkuu vielä kerran ohjelman logiikan ja kirjautuu uudestaan ohjelmaan maksamaan veronsa. ->

Kirjanpitäjä kiittää palautteesta ja lupaa laittaa kehitysehdotuksen... ��

 

Ymmärrän, ettei Netvisorilla ole ykkösprioriteettina kaikkein pienimmät yritykset, mutta kyllä näitä voi käydä isommillakin. Isommilla on tilillä isommat saldot, mutta on myös isommat velvoitteet joten tällainen tilanne voi vallan hyvin tulla vastaan muillakin kuin kaikkein pienimmillä.


A

Anonymous

12-02-2021 12:11 pm tekijä Anonymous

Tätä olen usein miettinyt.. Miksi tiliä ei voi vaihtaa? Olisi kiva saada Netvisorilta tähän vastaus.

A

Anonymous

12-02-2021 12:48 pm tekijä Anonymous

Ja jos yrityksellä on vain yksi pankkitili niin selkin pitää vielä erkiseen valita, eihän se millään voi olla automaattisesti paikallaan.

Elina Tittonen

Visma

30-04-2021 9:34 am tekijä Elina Tittonen

Hei Salla, Maarit ja Tuula,

 

Tilisiirtojen käsittelyyn on lähiviikkoina tulossa muutoksia, ja yksi näistä on maksutilin vaihtaminen tilisiirroille maksatusvaiheessa. Samassa yhteydessä teemme myös muutoksen pankkitilin valintaan tilisiirron luonnin yhteydessä: Mikäli yrityksellä on vain yksi pankkitili Netvisorissa, tili on automaattisesti valittuna tilisiirrolle.

 

Mukavaa Vappua!

A

Anonymous

30-04-2021 9:44 am tekijä Anonymous

Hei,

Hyvä homma.

Vielä kaipailen tänne jotain toimintoa millä tänne saisi valmiiksi perustettua joitakin henkilöitä/yrityksiä. Esim. kun maksetaan kerran vuodessa osinkoja x määrälle henkilöitä/yrityksiä niin olisi kätevää jos täällä olisi pieni rekisteri niistä kenelle maksuja tulee säännöllisesti. Nämä tilisiirrot eivät pyöri normaalissa ostolaskukierrossa vaan ne on saatava suht nopeaan (siis samantien) maksuun joten ostoreskontra ei näille käy.

Laura Kaija

Visma

14-05-2021 11:10 am tekijä Laura Kaija

Hei.

Tilisiirron  maksutilin vaihtaminen onnistuu nyt maksamisen yhteydessä. 

Lisäksi tilisiirtoa luotaessa, mikäli yrityksellä on vain yksi pankkitili Netvisorissa, tili on automaattisesti valittuna tilisiirrolle.

Viikkopäivitys 12.5.2021 - julkaisutiedote 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin