Aloita uusi aihe
A

Anonymous

HRM Palkkatodistus

13-11-2015 2:51 pm tekijä Anonymous

Palkkatodistus on ihan perusasioita palkanlaskennassa eli olisi jo aika saada netvisoriin kunnollinen palkkatodistus, jonka saisi suoraan ohjelmasta. Nykyinen on käyttökelvoton, kun siinä näkyy aivan liian tarkasti kaikki mm. ulosotot yms.


A

Anonymous

12-04-2016 11:50 am tekijä Anonymous

no tod. on ihan peruskauraa tämä

A

Anonymous

14-04-2016 9:30 am tekijä Anonymous

Olen täysin Ninan kanssa samaa mieltä, Netvisorin palkkatodistus on käyttökelvoton. Jouduin itse hiljattain kirjoittamaan palkkatodistuksen Wordillä, koska NV:sta tulostetussa oli summia moneen kertaan ja lisäksi oli paloitellut vuoden 2015 aikaan ennen heinäkuuta ja sen jälkeen.... en ymmärrä miksi, sitä en ollut tulostusasetuksissa todellakaan pyytänyt.

A

Anonymous

08-06-2016 11:52 am tekijä Anonymous

Eikä tyj.fi:n palkkatodistus suoraan Netvisorista olisi ollenkaan huono homma. Harvemmin muita palkkatodistuksia on tarvinnut.

A

Anonymous

28-11-2016 1:53 pm tekijä Anonymous

Hei,

ehdottomasti samaa mieltä, että tulostettava palkkatodistus olisi tärkeä osa saada NV.

Sanna

A

Anonymous

05-12-2016 8:26 am tekijä Anonymous

Hei,

palkkatodistus on myös siinä tapauksessa käyttökelvoton jos työntekijällä on useampi työsuhde perustettuna samalla työantajalle.

Ehdottomasti pitäisi päästä muokkaamaan tuota todistusta!

-Tanja-

A

Anonymous

22-02-2018 10:33 am tekijä Anonymous

Moi,

Tai palkkalaskelmasta voisi tehdä informatiivisemmän, jolloin se kävisi palkkatodistuksesta.

-L

A

Anonymous

04-03-2020 3:33 pm tekijä Anonymous

Hei.

 

Kuulemani palautteen mukaan kaikki viranomaistahot (KELA, TYJ, ammattiliitto, tms.) eivät aina edes hyväksy Word/Ecxel tms. Office-työkalulla tehtyä palkkatodistusta vaan vaativat suoraan järjestelmästä tulostetun todistuksen (kaiketi väärinkäyttöjen estämiseksi). Mutta nyt kun ainoa työkalu palkkatodistuksen tulostamiseen on Netvisorin oma palkkatodistus -raportti, on tilanne melko kestämätön.

 

Todistusten tekeminen käsin on myös melko työlästä, kun Netvisor sisältäisi jo pitkälti kaikki tiedot sen koostamista varten. Raportin muotoa pitäisi vain päivittää järkevämmäksi ja enemmän muokattavaksi. Toivottavasti tähän saataisiin pian parannus, koska tätä on toivottu jo useamman vuoden ajan.

K

Katja Koskiniemi

06-03-2023 9:28 am tekijä Katja Koskiniemi

Pöyristyin kun näin tämän "palkkatodistuksen".  Pitäisikö lähettä edelleen lappu, jossa näkyy ulosottojen määrä, lainat jne. Täysin käsittämätöntä, ettei tätä palkkahallinnon perustodistusta ole tehty kuntoon useista palautteista huomimatta, todellinen riman alitus.

E

Elina Heikkilä

07-03-2023 1:07 pm tekijä Elina Heikkilä

Kiitos arvokkaista ideoista ja palautteesta koskien Netvisorin käyttöä. 
Koostamme jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen. Välitän tämän palautteesi vielä eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden/kouluttajien tietoon ja otamme tämän huomioon siinä kohtaa, kun kehitämme Netvisoria. 
Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin