Löydät ajankohtaiset tiedotteet Communitystä.   |   Siirry tiedotteisiin tästä >

Aloita uusi aihe
M

Mats Sibelius

Miten asettaa ostolaskulle "Kustannuspaikka"

30-08-2022 5:46 pm tekijä Mats Sibelius

Hei,

yritän luoda purchaseinvoice.nv:hen kyselyä jolla saisin lisättyä myös kustannuspaikan ostolaskun tiliöintiriveihin.


Löysin PurchaseInvoice/PurchaseInvoiceLines/PurchaseInvoiceLine/Dimension/[DimensionName|DimensionItem] jolla sain luotua ostolaskun tiliöintiriveihin lisätiedon; mutta vaikka  DimensionName on "Kustannuspaikka" ei arvo asetu tähän kohtaan vaan "City" nimiseen soluun.


Miten kys. arvon tulisi asettaa?


M

Mats Sibelius

31-08-2022 12:49 pm tekijä Mats Sibelius

Tarkennukseksi vielä edelliseen viestiin.

Loin siis alkuun ostolaskun tuon purchaseinvoice.nv:n kautta; jossa


PurchaseInvoice/PurchaseInvoiceLines/PurchaseInvoiceLine/Dimension/DimensionName oli "City". Tämän jälkeen muutin kys. arvon "Kustannuspaikka":ksi. Näyttäisi nyt testieni mukaan siltä että noi laskentakohteet testataan vain DimensionItem:in arvon mukaan. Eli jos aiemmin luodulla "City":llä on jo esim. arvo "Turku" jää "Kustannuspaikka":n arvo asettamatta.


T

Terhi Krutsin

05-09-2022 10:18 am tekijä Terhi Krutsin

Hei Mats!


DimensionName on Netvisorissa laskentakohdeotsikko, jonka alta löytyvät kaikki laskentakohteet eli DimensionItem:t. Ostolaskun tuonti on perustanut Netvisoriin laskentakohdeotsikon "City" ja sen alle on perustunut laskentakohde "Turku", jos näitä ei ole valmiiksi perustettu Netvisoriin. Jos tämä "Turku" laskentakohde pitäisi olla "Kustannuspaikka" laskentakohdeotsikon alla, niin sitä ei voi perustaa uudelleen, koska Netvisorissa ei voi olla kahta samannimistä laskentakohdetta. Laskentakohteen nimi voi kuitenkin olla esim. 10 Turku, jolloin se saadaan perustettua "Kustannuspaikka" laskentakohdeotsikon alle. Laskentakohteelle "Turku" löytyy myös jo kirjauksia, niin sitä ei voi poistaa Netvisorista vaan sen voi ainoastaan piilottaa.


Toivottavasti pääset tällä ohjeella eteenpäin. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin