Aloita uusi aihe
Z

Zaumax Oy

Myyntilaskulle lisättävä sarake esim: Työmaanumero

01-02-2023 2:51 pm tekijä Zaumax Oy

Laskultahan löytyy tällähetkellä sopimustunnus mutta olisi hyvä jos saisi erillisen tyhjän boksin minne itse voisi kirjoittaa otsikon ja perään tiedon esim Työmaanumero: 58177325.

Tällähetkellä Työmaanumeron tieto menee -> tekstirivit ennen tuoterivejä tai vaihtoehtoisesti laskun lisätiedot valikon kautta Ulkoinen tilausnumero sarakkeeseen itsekirjoittamalla, ulkoista tilausnumerokenttää käyttämällä tieto kuitenkin menee hassusti sopimustunnusrivin yläpuolelle tietona -> Tilausnumero: Työmaanumero 58177325.


Paras ja silmäystävällisin tyyli olisi lisätä 2 itsetäytettävää kentää sen kehikon sisälle jossa on tietoina -> laskun numero, laskun päivämäärä, viite, maksuehto yms.Liitteenä kuva toiveen tarkennukseen


Semmosta toivetta/kehitysideaa täältä suuntaa :)


1 henkilö pitää tästä ideasta
Vastaa
1 Comment

H

Heli Rutanen

28-02-2023 4:08 pm tekijä Heli Rutanen

Kiitos arvokkaasta ideastasi ja palautteesta koskien Netvisorin käyttöä. 

Koostamme jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen. Välitän tämän palautteesi vielä eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden/kouluttajien tietoon ja otamme tämän huomioon siinä kohtaa, kun kehitämme Netvisoria. 

Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa.


Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin