Näkymään pääsee kahdesta paikasta (vaatii kirjanpitäjän KP-roolin ja muokkausoikeuden kohtaan Kirjanpidon perustoiminnot, sisältyy Kaikki oikeudet -profiiliin).

Taloushallinto > Asetukset > Kirjanpidon asetukset > Omavero tiedot

tai

Klikkaamalla yrityksen nimeä > Yrityksen perustiedot > Verotoimiston tiedot

Tänne täytetään verotoimiston nimi, verotilin tilinumero ja yrityskohtainen viitenumero. Tänne syötettyä tilinumeroa käytetään, kun tehdään ALV -laskelmasta tilisiirto verotilinäkymästä. Kyseinen toiminne vaatii myös ostoreskontran käyttöön, jotta tilisiirron voi maksaa.

Verotoimiston tietoihin on 2.3.2017 alkaen mahdollista syöttää verotilin viitenumeroksi RF-viite. Kun verotilisiirto luodaan, tulee RF -viite jatkossa viitenumero kenttään ja mukaan tilisiirron aineistolle.