Ohjevideo aiheesta

 

Käyttääksesi Netvisorin palkanlaskentaa, työajankirjauksia, matka- ja kululaskuja sekä eScan kuittiskanneria tulee ensin suorittaa opastettu käyttöönotto, jossa määritellään kaikki välttämättömät tiedot laskennan taustalle. 

Käyttöönotto Storesta

Palkanlaskennan ja/tai Matkat -palvelun käyttöönotto tapahtuu Store -kuvakkeesta. Se löytyy Netvisor-käyttöliittymän yläpalkista.

Kuvakkeen klikkaaminen ohjaa verkkokauppaan. Siirry Netvisor-palvelupaketit -välilehdelle, josta palvelut aktivoidaan käyttöön. Ostoksia voi tehdä mikäli käyttäjä on Netvisor-ympäristön pääkäyttäjä tai hänellä on Käyttäjähallitsija-rooli tai Tilitoimiston pääkäyttäjä-rooli. Huomaa, että mikäli vaihdat Netvisor-sopimuksen palvelupakettiin, ei aiempaa sopimusta voi saada enää takaisin voimaan. Uudet sopimukset avataan aina palvelupakettiin. 


Mikäli yrityksellä on käytössä jokin Netvisor-palvelupaketeista (Basic, Core, Professional, Premium) on Palkat ja Matkat lisäpalveluita. Valitse tarvittavat palvelut "Ota käyttöön" -painikkeella. Lisäpalveluiden aktivointi ei vielä muodosta laskutusperustetta.

On myös mahdollista ottaa käyttöön Netvisor Palkat -paketti. Tämä sopii yritykselle, jossa Netvisorissa lasketaan ainoastaan palkat, kirjataan työaikamerkintöjä sekä käsitellään matka- ja kululaskut ja kirjanpidon osiolle ei ole tarvetta. Tämän paketin käyttöönoton myötä mahdollinen aiemmin käytössä ollut Netvisor-palvelupaketti (Basic, Core, Professional, Premium) poistuu käytöstä. Netvisor Palkat -paketin käyttöönotto aktivoi laskutusperusteen.

Käyttöönoton vaiheet

Kun palvelut on aktivoitu Storesta, voit siirtyä käyttöönoton seuraavaan vaiheeseen kohtaan Palkat > Asetukset > Käyttöönotto. Käyttöönottoon tarvitaan Palkanlaskija-rooli (P) ja muokkausoikeus kaikkiin toimintokohtaisiin oikeuksiin sekä palkanlaskentaan että accountingiin. Valitse ruksilla minkä palvelun käyttöönoton haluat suorittaa ja valitse "Aloita valittujen palvelujen käyttöönotto". 

Palkat käyttöönoton vaiheet on jaettu seuraaviin osioihin; henkilöstö, palkanlaskenta, työaika ja lomalaskenta. Tee vaiheet huolellisesti läpi ja kuittaa vaiheet tehdyiksi. Lopuksi voit valita "Aloita käyttö". 

Matkat käyttöönoton vaiheet on jaettu seuraaviin osioihin; henkilöstö ja matkat. Tee vaiheet huolellisesti läpi ja valitse lopuksi "Aloita käyttö".
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.