Tietojen tuonti Fivaldista rajapintojen kautta on nyt mahdollista. Maksuton tuonti tapahtuu rajapintojen kautta ja seuraavien edellytyksien tulee täyttyä jotta tuonti onnistuu:

  • Rajapinnat tulee olla avattuna Fivaldissa ennen tuonnin aloittamista. Fivaldin ohjeet rajapinnan avaamiseen löytyy alla olevista linkeistä. Huomaathan, että kaikki alla kuvatut oikeudet tulee olla annettunna Fivaldissa jotta yhteys Netvisorin ja Fivaldin välillä aukeaa:

Netvisor-integraatio 

Fivaldin integraatiot

  • Yrityksen ympäristön tulee olla perustettuna Netvisoriin. 
  • Käyttäjällä tulee olla Accounting-osion toimintokohtaisissa oikeuksissa muokkausoikeudet "Perustietojen hallintaan" sekä "Perustietojen tuontiin".

Kun esivalmistelut on tehty, onnistuu tietojen tuonti Netvisorista kohdasta Yritysvalikko -> Tietojen tuonti -> Fivaldi-kirjanpitoaineiston tuonti rajapinnasta

Tietoja on mahdollista tuoda kolmelta viimeisimmältä tilikaudelta. Tuonnin yhteydessä on mahdollista valita tilikausittain mitä tietoja tuodaan.


Tilikaudet perustuvat automaattisesti tuonnin yhteydessä ja tietoja tuodessa kerrotaan, jos tilikaudet poikkeavat jo Netvisorissa olevista kausista. Tuonnin yhteydessä on mahdollista valita tilikausittain tuodaanko Netvisoriin alkusaldojen lisäksi myös tositteet. Laskentakohdeotsikoita voidaan luoda tietojen tuonnin yhteydessä, niiden alle on tällöin lisättävä myös laskentakohteet. Laskentakohteet muodostuvat siinä muodossa kun ne aineistolla tuodaan. Fivaldin seurantakohteet ovat Netvisorissa laskentakohteita.


 
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.