Starta ett nytt ämne
M

Marjo

Verkkolaskuosoitteiden automaattinen päivittäminen

04-11-2022 9:51 am tekijä Marjo

Onko Netvisorissa toiminnallisuutta verkkolaskuosoitteiden automaattisen päivittämiseen? Tai vähintäänkin osoitteen tarkistukseen laskun luonnin/lähetyksen yhteydessä? 


Meille saapuu säännöllisesti sähköpostilla tai paperisena verkkolaskuosoitteiden muutoksia, joiden käsin Netvisoriin päivittäminen tuntuu täysin turhalta työltä. Netvisorissa on suora integraatio verkkolaskutietorekisteriin, joten automaattinen päivittäminen, ehdottaminen tai varoittaminen olisivat mahdollisia. Jos muutoksen unohtaa tehdä, niin lasku hylkääntyy ~päivän viiveellä, mistä Netvisor ei millään tavalla ilmoita sähköpostilla ja myöskään aloitussivun "Avoimet myynnit" widgetissä ei hylkääntyneille laskuille ole omaa osiota tai varoitusta.


Jos kyse on siitä, että verkkolaskutietorekisterikyselyt maksavat sen verran, ettei niitä haluta tehdä jokaisen laskun lähetyksen yhteydessä, niin itse ainakin olisin valmis maksamaan kyseisestä lisäpalvelusta.


R

Rasmus Roslund

Visma

09-11-2022 3:07 pm tekijä Rasmus Roslund

Hei Marjo! 


Kiitos viestistä. Laskujen lähetysvaiheessa voi tarkistaa asiakkaan verkkolaskuosoitetiedot "Tarkista asiakkaiden verkkolaskuosoitteiden saatavuutta" -painikkeesta. Eli Netvisor ehdottaa, jos löytää verkkolaskuosoitteen, että sen voi päivittää. 


Hylätyt laskut tulevat myös etusivun widgetiin näkyviin. Netvisor ei hylkää laskuja, vaan vastaanottava operaattori, eli tuo johtuu operaattorista milloin hylkäävät laskun.


Ystävällisin terveisin, 

Rasmus / Netvisor Customer CareM

Marjo

10-11-2022 12:56 pm tekijä Marjo

Kiitos, tämä oli hyvä vinkki ja otankin sen käyttöön aina ennen verkkolaskujen lähetystä.


Myyntilaskujen perillemeno on kriittinen toiminto ja ehdotankin seuraavia ominaisuuksia/muutoksia (tästä voi vapaasti poimia parhaat backlogille ;):

1. Verkkolaskuosoitteiden automaattinen säännöllinen tarkistus. Muutostarpeista huomio/varoitus käyttäjälle. Täysautomaattista päivitystä en ehkä ottaisi käyttöön

2. Hylätyt myyntilaskut näkyviin Myyntilasku-widgettiin isolla punaisella huutomerkillä varustettuna. Kaikki muut kategoriat ovatkin siinä edustettuina muttei tätä.

3. Hylätyistä myyntilaskuista huomio/varoitus sähköpostiin Ostolaskujen tapaan. Samaa voisi soveltaa kaikkien tärkeiden huomioiden/poikkeusten sähköpostitiedottamiseen. Kaikki eivät käy päivittäin Netvisorissa.

4. "Poikkeukset ja huomiot" widgettiin selkeä visuaalinen erottelu kriittisyyksittäin (värit ja symbolit). Nyt hylätty myyntilasku hukkuu samaan harmaaseen teksti ja lukumassaan tiliotteiden yms. kanssa (kuva alla), joita ainakin meillä on jatkuvasti tuossa listassa ja niissä ei ole yleensä mitään todellista tehtävää.

image

5. Joissain sovelluksissa kriittisimmät, välitöntä toimintaa vaativat huomiot tuodaan näkyviin yläpalkkina, joka visuaalisesti erottuu selvästi. Tätä voi myös harkita.


Terv. Marjo

R

Rasmus Roslund

Visma

15-11-2022 11:24 am tekijä Rasmus Roslund

Hei, 


Kiitos palautteesta ja kehitysehdotuksista! Koostamme jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen.


Palautteesi on välitetty eteenpäin ohjelmiston suunnittelijoiden tietoon. 


Ohjelmaan tehdyistä parannuksista tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisu tiedotteissa. Kiitän kiinnostuksestasi Netvisorin kehittämistä kohtaan!


Ystävällisin terveisin, 

Rasmus / Netvisor Customer Care

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar