Start a new topic
V

Vilma Parkkila

Myyntilaskujen siirto ilman asiakkaita tai tuotteita

03-06-2019 4:58 pm posted by Anonymous (Updated 06-06-2019 by Vilma Parkkila)

Ennen myyntilaskujen tuontia rajapinnan yli laskun tuotteiden ja asiakkaiden tulee olla perustettuna Netvisoriin. Laskusanomalla on mahdollista kohdistaa asiakkaat ja tuotteet myös tilapäistuotteeseen (asiakas-/tuotekoodilla TEMP), mutta tällöin menetetään asiakas- ja tuotekohtainen raportointimahdollisuus Netvisorissa. Huomaa myös, että mikäli laskulla käytetään tilapäisasiakasta, ei laskuja pystytä lähettämään verkko- tai sähköpostilaskuina asiakkaille. Nämä laskutustiedot haetaan aina asiakaskortin takaa. Suosittelemme siis, että asiakas- sekä tuotetiedot tuodaan/päivitetään Netvisoriin ennen laskun tuontia rajapinnan yli.

 

Lue käyttövinkit myyntilaskujen tuonnista ja asiakastietojen päivityksestä.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 6:51 pm posted by Anonymous

Aloittelen integraation ohjelmoimista, tavoitteena siirtää olemassaolevasta, itse tehdystä, ERP-järjestelmästä myyntilaskut automaattisesti Netvisoriin. ERP-järjestelmässä ylläpidetään asiakasrekisteriä ja tuotteita, ja se generoi laskut PDF-muodossa. PDF-muotoiset laskut on tähän asti lähetetty sähköpostitse asiakkaille.

 

Mikä olisi helpoin ja järkevin tapa siirtää nämä laskut Netvisoriin? Emme halua duplikoida asiakastietojen hallintaa Netvisoriin (mikäli mahdollista). Emme myöskään halua ylläpitää tuotetietoja Netvisorissa (mikäli mahdollista).

 

Tavoitteita on kaksi:

 

1. Ensivaiheessa saada myyntilaskut kirjanpitoon ilman manuaalista työtä.

 

2. Myöhemmin mahdollistaa laskujen lähetys e-laskuina eteenpäin asiakkaille Netvisorin kautta.

 

Login or Signup to post a comment