Start a new topic
Tullinimike / Tullikoodi proformalle

A

Tuotetiedoista löytyy paikka tullinimikkeelle, mutta en saa printattua sitä proformalle. Saadaanko tullinimike jollekin tulosteelle?

Terveisin,

Juho Lokkinen


R

Moi Juho,

Tullinimike on toistaiseksi käytössä vain tulliraportilla:

Tullinimike: Tähän voit syöttää halutessaan tuotteen tullinimikkeen. Tullinimikettä käytetään eräkäsittelyssä tulliraportilla. Ominaisuus on käytössä vain, jos yrityksellä on käytössä FIFO -varastonarvostusmenetelmä.

A

Olisiko mahdollista että proforma tulostetta kehitetään siten, että tullikoodi tulostuu proformalle?

Terveisin,

Juho Lokkinen

A

Tarvitsen tuon tullikoodin lisäksi tuotteen painon proformalle? Käy työlääksi tehdä tulli-ilmoituksia kun joutuu kaivamaan tuotteen takaa manuaalisesti. Aikataulu?

 

Terveisin,

Juho Lokkinen

Hei Juho,

 

myyntireskontran tulosteiden kehittäminen on meillä listalla, kunhan korkealle priorisoidut kehityskohteet saadaan pois alta. Pyytäisinkin, että kävisit tekemässä tästä kehitysidean Netvisor -ideointiin, jotta voimme huomioida sen kehityksessä.

K

Onko tästä asiasta vielä tullut päivityksiä?

Hei, 


asia on tekniikkamme tiedossa, mutta aikataulua mahdolliselle muutokselle ei ole vielä tässä kohtaa antaa. Tiedotamme muutoksista viikkopäivitystiedotteisiimme: https://support.netvisor.fi/fi/support/discussions/forums/77000039016 

K
Kuinka tämä voi kestää? Tämä on niin olennaista kansainvälisessä busineksessä, proformat on yleisesti käytössä tullauksiin. Niistä on pakko käydä ilmi tullauskoodit sekä painot. Onko Netvisor pääsääntöisesti tehty kotimaan businekseen? Siinä on liian monta kohta myynti prosesseissa mikä ei vastaa kansainvälisen myynnin tarpeita. Todella huono järjestelmä, ja vaikka olemme ehdottaneet kymmeniä asioita mikä pitäisi parantaa niin mitään ei tapahdu käytännössä.
Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu