Start a new topic
Sarjanumerolle tietokenttä myyntitilausriville

M

Hei,


Kaipaamme kipeästi sarjanumerokenttää, joka linkittyy rivitasolle myyntitilauksella (ja myyntilaskulla). Olemme yrittäneet pärjätä selite- ja kommenttirivien avulla, mutta se on toivotonta erityisesti osatoimituksissa. Sarjanumerot linkittyvät vääriin laitteisiin. Onko kehitteillä? Onko joku keksinyt tähän ratkaisun?
Hei Marjo,

Kiitos viestistäsi.
Muodostan tästä meille Netvisor tukeen tukipyynnön, ja palaamme sinulle tähän sähköpostitse tarkempien lisätietojen saamiseksi.

V

Hei,

Meillä on myös tarve tälle. Onko tämä ominaisuus olemassa/tulossa?


M

Hei Vesa! 


Kiitos viestistäsi. Tällä hetkellä myyntitilauksen tilausriveillä ei ole erillistä sarjanumerokenttää eikä vastaavanlaista ominaisuutta ole ollut suunnitelmissa toteuttaa lähiaikoina. Kirjaan tästä meille kehitysehdotuksen ylös tuotekehityksemme tietoon. Voitte hyödyntää esimerkiksi myyntitilauksen riviselite-kenttää sarjanumeron syöttämiseen. Riviselitteen voi syöttää tilausriville tuotetietojen alapuolelle ja tämä tieto siirtyy myös myyntilaskulle, jos tilaus laskutetaan. Riviselitteen maksimipituus voi olla 512 merkkiä.

image

H

Hei,

Sarjanumeroseuranta olisi erittäin toivottu toiminto, varsinkin kun käytössämme on jo laajennettu varastonhallinta. Aiemmassa järjestelmässä tällainen oli ja tuli pienenä yllätyksenä, ettei sarjanumeroseurantaa ole Netvisorissa. Annan mielelläni kehitysajatuksia miten tällainen ominaisuus voisi toimia. Käytännössä siis sarjanumerot voisi perustaa rekisteriin tietyn tuotteen alle ja myyntitilaukselta kun valitsee tuon tuotteen, pitää sen jälkeen valita listasta vastaava sarjanumero. Tämä tieto sitten linkittyisi asiakkaaseen jolle myyntitilaus on käsitelty.

M

Hei Henri, 

kiitos viestistäsi ja kehitysideastasi. Tälläistä toimintoa ei tuotekehityksellä ole suunnitteilla. Netvisorin varastonhallintaa ei enää jatkokehitetä. Tiedotimme asiasta täällä: https://support.netvisor.fi/fi/support/discussions/topics/77000288288 

Voitte toimia sarjanumeron osalta kuten kollegani on tässä keskustelussa yllä ohjeistanut. :) 

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu