Start a new topic

Eve Tiainen

Visma

*Ratkaistu* Controllerin tietojen päivityksessä ongelmaa

25-07-2022 10:36 am posted by Eve Tiainen

Uuden Controllerin tietojen päivityksessä on havaittu ongelmaa, josta syystä päivitys epäonnistuu. Asia on tekniikkamme selvityksessä.Päivitys 28.7.2022

Controllerin tiedonsiirrossa on ruuhkaa korjausten jäljiltä. Korjatun ongelman vuoksi joiltain yrityksiltä on jäänyt muutaman päivän automaattinen tietojen päivitys väliin, joka näkyy nyt korjauksen jälkeen normaalia suurempana tiedonsiirron tarpeena ja näin ollen hetkellisesti controllerin tiedonsiirrossa on jonoa. Jono purkautuu koko ajan pikku hiljaa, mutta jonosta johtuen ei manuaalinen päivitys astu voimaan ennen kuin jono on kokonaan purettu. Manuaalinen päivitys voi siis näyttää onnistuneen, mutta päivityksen aikaleima kertoo onko tiedot oikeasti päivittyneet vai onko päivityspyyntö mennyt jonon perälle josta ne sitten päivittyvät järjestyksessä.


J

Jani Lepistö

27-07-2022 8:06 am posted by Jani Lepistö

Onko arviota milloin korjaantuu? 


1 person likes this

Eve Tiainen

Visma

28-07-2022 9:42 am posted by Eve Tiainen

Hei Jani,


tekniikka on tehnyt nyt korjaukset, mutta tietojen päivityksessä on ruuhkaa joka purkautuu koko ajan. Tilanne normalisoituu heti kun kaikkien yritysten tiedonsiirto on saatu kerran uudelleen ajettua.

Login or Signup to post a comment