Start a new topic

Milla Hiltunen

Visma

Vanhan Controllerin voimassaoloaikaa jatketaan vuoden 2023 loppuun asti

18-10-2022 8:29 am posted by Milla Hiltunen

Asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta saamamme palautteen perusteella olemme päättäneet jatkaa vanhan Controllerin voimassaoloaikaa vuoden 2023 loppuun asti. Haluamme varmistaa, että kaikilla asiakkailla on riittävästi aikaa siirtyä uuden Controllerin käyttöön.


Vanha Controller poistuu käytöstä 31.12.2023, johon mennessä kaikki budjettitiedot tulee olla siirrettynä uuteen Controlleriin ja vanha Controller tulee olla otettuna pois käytöstä.


Uuden Controllerin käyttöönotto


Uudessa Controllerissa on useita ominaisuuksia, joiden avulla raportointi, budjetointi ja ennustaminen onnistuu aiempaa paremmin. 


Uuden Controllerin käyttöönotto riippuu yrityksen paketista. Käyttöönotto tapahtuu seuraavasti:


Basic- ja Core-paketeissa olevat yritykset: Yritys saa uuden Controllerin käyttöönsä päivittämällä Netvisor-paketin Professional- tai Premium-paketiksi Netvisor Storessa. Kun uusi Controller on otettu käyttöön, vanha Controller tulee ottaa pois käytöstä Netvisor Storessa. Vanhan Controllerin laskutus päättyy sen kuukauden lopussa, jonka aikana yritys on ottanut vanhan Controllerin pois käytöstä.


Professional- ja Premium-paketeissa olevat yritykset: Yritys saa uuden Controllerin käyttöönsä automaattisesti, sillä uusi Controller kuuluu Professional- ja Premium-pakettiin. Uutta Controlleria ei tarvitse aktivoida erikseen. Yrityksen tulee ottaa vanha Controller pois käytöstä Netvisor-Storessa. Vanhan Controllerin laskutus päättyy sen kuukauden lopussa, jonka aikana yritys on ottanut vanhan Controllerin pois käytöstä.


Tutustu uuteen Controlleriin ja sen ominaisuuksiin >

Login or Signup to post a comment