Start a new topic
H

Hanna

Uudet päivitetyt näkymät, lähinnä tase

16-11-2022 10:40 am posted by Hanna

Olen monta viestiä laittanut tuosta päivitetyn taseen tulostusnäkymästä, että taustavärit tarvitsisi takaisin (vuorotellen tumma ja vaalea). Helpottaa taseen lukemista ja rivien erottamista keskenään. 


Taustavärit (vuorotellen tumma ja vaalea) on kadonnut myös ihan tasenäkymästä, kun menee tiliin sisään ja muokkaustilassa esim. kohdistaa tapahtumia. Nyt kaikki ovat valkoisia kun ennen tumma ja vaalea väri vuorotteli ja helpotti rivien erottelua.


Nämä takaisin kiitos.... 
5 people have this question
Reply

H

Hanna Sihvonen

17-11-2022 9:42 am posted by Hanna Sihvonen

Samaa mieltä, uusi tositeselailu ei todellakaan ole selkeämpi vaan ihan päin vastoin. Lisäksi kun kohdistaa tapahtumia seurantakohteille niin hyppää tositteelle ei palaa enää suoraan pääkirjalle ja taas saa klikkailla hiirellä useamman kerran turhaan.


1 person likes this

Marja-Liisa Lohtander

17-11-2022 6:39 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei, 

tuohon Tilikohtaisten kirjausten näkymään tulemme tekemään vielä muutoksia ja esimerkiksi nuo rivien taustavärit sinne on jo tuotukin takaisin. Samoin tulemme katsomaan tuota tapahtumia kohdistettaessa tapahtuvaa tositteelle hyppäämistä että se saataisiin muutettua niin, että palaa kohdistuksen jälkeen tuohon tilikohtaisten kirjausten näkymään eikä tositteelle. Lisäämme tähän Tilikohtaisten kirjausten sivua koskevaan infoon muutokset, kunhan olemme ne tehneet: Tilikohtaisten kirjausten uusi näkymä

Vielä tuohon taseeseen. Mikäli ymmärsin oikein, niin taseraportista muodostettavalle pdf-raportille tykättäisiin myös saada rivien taustavärit näkyviin? Olemme ajatelleet tätä niin, että pdf-raporteille rivien taustavärejä ei tuotaisi, mutta käyttöliittymässä rivien korostukset näytettäisiin. 


H

Hanna

18-11-2022 8:44 am posted by Hanna

"Mikäli ymmärsin oikein, niin taseraportista muodostettavalle pdf-raportille tykättäisiin myös saada rivien taustavärit näkyviin?"


Kyllä, näitä käytetään esim. asiakkaille raportoitaessa/käydessä asiakkaan kanssa raportteja läpi niin taustavärit helpottavat rivien erottamista. Muuten pitää suurinpiirtein viivoittimen kanssa käydä läpi, mikä luku kuuluu millekin riville.
1 person likes this
J

Jonna Iltanen

24-01-2023 1:17 pm posted by Jonna Iltanen

Nyt tämä tulostusongelma on siirtynyt myös tuloslaskelmaan... Todella inhottava lähettää asiakkaille tulosteita jotka ovat vaikealukuisia. Uskokaa tai älkää, isolle osalle näitä vielä joutuu lähettämään ja nykyinen tulostus on todella huono.


1 person likes this
Login or Signup to post a comment