Start a new topic
Tuotteen lisätiedot automaattisesti tilausvahvistukselle

M

Etsin toimintoa jossa tietyille tuotteille saataisiin tilausvahvistukselle aina automaattisesti tietty lisätieto näkyviin. Kokeilin lisätietokentät-toimintoa, mutta se näköjään vaatii että tuo tieto pitäisi käydä joka kerta erikseen kirjoittamassa tilauksen lisätietojen kautta? Tarvittaisiin automatisoitu keino hoitaa tämä, joten onko Netvisorissa olemassa jotain tällaista toimintoa? Jos ei niin sellainen tarvittaisiin. Meillä on tilanne että tietyt kemikaalit vaativat jatkossa koulutuksen ammattikäyttöön ja tämä tieto pitäisi mennä aina asiakkaalle kun heille toimitetaan tuotetta. Paras keino on tiedottaa asiasta tilauksen yhteydessä.


Tuotteelle saa kyllä lisättyä liitetiedoston joka menee vahvistuksen mukana joten jouduttaneen nyt käyttämään sitä mutta ei ole optimaalinen ratkaisu koska asiakkaat eivät välttämättä selaa vahvistusliitettä kunnolla, ja tarvittava teksti on lyhyt. Teksti pitäisi saada liitettyä nimenomaan tuotteeseen - esim. tuotteen takana on lisätieto "Tuote XYZ vaatii koulutuksen" ja tämä teksti siirtyy aina sitten vahvistukselle. Laskulle ei sitä välttämättä haluta eli olisi hyvä jos voitaisiin valita mille tositteille teksti tulee näkyviin.


M

Hei Minna
Nyt ei valitettavasti ole ominaisuutta tähän, mutta kehityslistalla on asia tiedossa. Alustavasti tehdään mahdollisuus saada tuotteen kuvauskenttä halutessaan tilauksille tai laskuille. Vielä ei kuitenkaan ole antaa tämän julkaisuaikataulua. 

M

Moi, 

Kiitos vastauksesta! Tuotteen kuvauskenttä on meille mahdoton vaihtoehto koska meillä sitä käytetään sisäisiin kommentteihin, esim. tietoa tilausmääristä, hyllyssä olevista erikoiseristä jne. ja tällaista tietoa ei luonnollisesti voi asiakkaalle laittaa näkyviin. Mutta hyvä että asia on kehityslistalla, varmaan muillekin hyödyllinen ominaisuus.

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu