Start a new topic
**RATKAISTU** Kesäkuun aikaistettu huoltoikkuna 9. - 11.6.2023

Hyvä asiakkaamme,


Juhannuksen lähestyessä tulemme pitämään kuukausittaisen huoltoikkunamme normaalia aiemmin jo tulevana viikonloppuna alkaen perjantaina 9.6.2023 klo 19:00 ja päättyen viimeistään maanantai-aamuna 12.6.2023 klo 06:00. Sen puitteissa päivitämme Netvisorin taustalla olevia tietokantarakenteita suorituskyvyn takaamiseksi. Muutokset ajetaan liukuvasti järjestelmiimme siten, että yksittäisen asiakkaan kohdalla voi ilmetä hetkellistä hitautta maksimissaan kahden tunnin ajalla. Työn arvioimme päättyvän jo lauantaipäivän kuluessa. Huomioittehan, että huoltotyöt vaikuttavat myös Netvisor Mobileen sekä Netvisorin rajapintaan.


Tarkennamme huoltotyön ajankohtia lähempänä.Päivitetty su 23:57

Huoltotyö on saatu päätökseen.


Päivitetty la 21:08

Valitettavasti huoltotyö jatkuu odotettua pidempään ja valmistaudumme jatkamaan sitä sunnuntain puolelle. Pyrimme varmistamaan, että Netvisor on asiakkaidemme käytössä myös pidentyneen huoltotyön kuluessa.


Päivitetty la 14:05

Huoltotyön suurin osuus saatiin suoritettua lauantain vastaisena yönä kello 05:15 aikoihin. Huoltotyöstä on voinut aiheutua osalle asiakkaista virheitä lauantaiaamun kuluessa, mutta järjestelmä on toiminut valtaosin normaalisti. Mahdolliset virheet ovat pääosin harmittomia ja ratkeavat uudelleenyrityksellä hieman myöhemmin, mutta suosittelemme asiakkaita olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin osoitteessa tuki.netvisor@visma.com mikäli virheet aiheuttavat huolta.


Jatkamme huoltoa parhaillaan tarkistusajoilla.


Päivitetty pe 19:15

Huoltotyö on aloitettu ja sen arvioidaan päättyvän lauantain kuluessa. Muutoksesta voi aiheutua hetkellisiä häiriöitä tai hitauksia asiakasympäristökohtaisesti.

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu