Start a new topic
M

Minna Enkola

Eri sähköpostiosoite laskuille ja tilausvahvistuksille

29-06-2023 3:17 pm posted by Minna Enkola

Moi,


Nykyään yrityksillä on hyvin tarkat ohjeet mihin sähköpostiosoitteeseen laskuja voi lähettää. Ongelma on että Netvisorissa asiakaskortilla ei ymmärtääkseni ole eri kenttää tilausvahvistuksien sähköpostiosoitteille ja laskujen sähköpostiosoitteille, vaan myös tilausvahvistus lähtee "Sähköpostilaskuosoite"-kentässä olevaan osoitteeseen. Laskutus- ja vahvistusviestien osoitteet eivät yleensä ole samat. 


Hankaloittaa tilaustenkäsittelyä/laskutusta kun joutuu vaihtelemaan sähköpostiosoitteita asiakaskortilla jos asiakas haluaa laskun sähköpostitse. Tämä on yksi syy miksi ei juuri lähetellä laskuja sähköpostitse koska aiheuttaa lähes aina ylimääräistä säätöä. Olisi paljon halvempaa lähettää sähköpostilaskuja kuin paperilaskuja, kaikki eivät käytä verkkolaskutusta edelleenkään tänä päivänä. Onko tähän tulossa uudistus tai onko jo olemassa sopiva toiminto jota en vain ole löytänyt?

1 Comment

M

Markus Anttonen

Visma

03-07-2023 9:00 am posted by Markus Anttonen

Hei Minna


Netvisorissa ei valitettavasti ole valintaa, millä voisi ottaa kantaa mitä sähköpostiosoitetta käytettäisiin tilauksille ja mitä laskuille. Nyt ei pysty lupaamaan toteutusta tämän osalta, mutta otimme tämän toiveen ylös kehitystoivelistalle. 

Login or Signup to post a comment