Julkaisutiedote 18.4.2024

E


Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:


Kirjanpito

 • Lisäsimme tilikausiaineiston lataukseen konserniraportit:

  • Tuloslaskelma konsernivertailu

  • Tase konsernivertailu

  • Pääkirja laskentakohteilla

 • Korjasimme Kirjanpidon täsmäytysnäkymässä ostoreskontran osion virheen, jossa vanhoja tositteita tuli näkyviin poikkeavat tositteet linkin kautta

 • Korjasimme Kohdelaskennan tapahtumataulukossa olleen virheen, jossa summa-kenttä tulostuu kahdelle riville, jos selitteessä on pitkä teksti


Myynti

 • Olemme lisänneet etusivun “Poikkeukset ja huomiot” widgetistä löytyvään “Muuttuneet maksuvalmiudet” listaukseen tiedon siitä, mikä asiakkaan maksuvalmius oli ennen ja mihin se on päivittynyt


Palvelunhallinta


 • Mahdollistimme tietojen tuonnin Fivaldista rajapintoja hyödyntäen. 

 • Lisäsimme tilinpäätösraporttien muodostumisen aineistokopiolle myös lukitusta tilikaudesta. Aikaisemmin tilipäätösraportit on muodostuneet aineistokopiolle vain avoimista ja arkistoiduista tilikausista.

 • Siirsimme käyttäjälistauksessa Rooli-sarakkeet rinnakkain, heti käyttäjän nimen perään lukemisen helpottamiseksi.
M

Hei,


ohjeessa on lukenut tähän asti (ja lukee vieläkin):


Jos aineistoa ei ole ajettu tilikausiarkistoon (mutta tilikausi on päätetty), niin tilinpäätöksen dokumenteista tulee kopiolle:  

Käytetyt tilit, Päiväkirja, Pääkirja, Saatavaluettelo, Tase pitkä muoto, Tase tilikohtainen muoto, Tase-erittely, Tositelajit, Tuloslaskelma pitkä muoto, Tuloslaskelma tilikohtainen muoto ja Velkaluettelo.

Eli tämä ei siis ole pitänyt paikkaansa? Olen ottanut kymmeniä aineistokopioita viime aikoina, ja huomasin että lukitusta tilikaudesta ei kopiolle nousseet pitkä tulos ja tase eikä tilikohtainen tulos tai tase. Eli asiakkaille on nyt otettu aineistokopioita, joista puuttuu oleellisia tietoja, eikä tätä olisi voinut aavistaa, koska ohjeessa lukee toisin.

M

Nyt siis lukitulle tilikaudelle tulee tilikohtainen tase ja tulos, hyvä. Mutta sinetöidylle taas ei, ellei niitä erikseen ole tallennettu tilikausiarkistoon.

Olisiko mahdollista, että kaikkiin tilikausiin nousisi kopiolle tilikohtainen tulos ja tase tilikauden tietoihin, huolimatta siitä, mikä on tilikauden tila?

M

Hei Milka,


Kiitos viestistäsi. Tällä hetkellä tosiaan sinetöidyn kauden osalta aineistokopioon tulostuvat ne Tilinpäätöksen raportit, jotka on tallennettu tilikausiarkistoon. Tähän on suunnitteilla muutos, että raportit tulostetaan aineistokopioon, riippumatta tilikauden tilasta. 

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu