Start a new topic
Rajapinta: Rajapinnan kautta saapuvat suoritukset

J

Netvisorin ohjelmistorajapinta mahdollistaa myös myyntisuoritusten tuomisen rajapinnan kautta. Rajapinnan kautta tuotavat suoritukset voidaan kohdistaa myyntilaskuille joko laskun tietokanta ID:llä, viitenumerolla tai myyntilaskun numerolla. 


Integraatiototeutuksesta riippuen suorituksen tuonnissa hyödynnetään joko Netvisoriin luotua maksutapaa, tai vaihtoehtoisesti Netvisorista yrityksen perusasetuksista löytyvää pankkitilinumeroa. Tuotava suoritus ohjataan maksutavalle maksutavan nimen tai tilinumeroa käytettäessä IBAN-muotoisen tilinumeron avulla. Näitä tietoja ei voi hakea tai hallinnoida rajapinnasta eli ne määritetään aina Netvisorin käyttöliittymän kautta ja tulee olla perustettuna ennen suorituksen tuontia.Rajapinnan yli tuotavasta suorituksesta muodostuu tosite automaattisesti. Mikäli integraatiossa ei oteta kantaa kirjanpidon tileihin suoritustietoa tuotaessa, tulee suoritustositteelle debet-kirjaus maksutavan tai pankkitilin asetuksiin määritetyn kirjanpidon tilin mukaisesti, sekä saatavatilinä käytetään Netvisorin oletussaamistiliä. Oletussaamistiliä pystyy muokkaamaan kohdasta Taloushallinto > Kirjanpidon asetukset > Oletustiliöinneissä käytettävät tilit, oletuksena se on 1701.


Tositteelle tulevat kirjanpidon tilit voidaan kuitenkin tarvittaessa myös antaa rajapinnan kautta, jolloin Netvisorin oletustilejä ei käytetä - varmistathan siis vielä toteutustavan integraation toteuttajalta.


Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu