Start a new topic
Liikevaihtoluokkien päivitys kesäkuu 2024

J

Autamme tänäkin vuonna Netvisorin sopimusehtojen mukaisessa liikevaihtoluokkien päivityksessä tuomalla päivitystyökalun Netvisorin sisälle. Työkalu avautuu Netvisorin etusivulle, kun KH-oikeudet omaava käyttäjä kirjautuu yritykseen, jolle työkalu on laitettu päälle. Työkalu on päällä sellaisilla yrityksillä, joiden liikevaihtoluokkaan on tullut muutos. Työkalu on avoinna 5.-26.6.2024. Tänä vuonna työkalua on uudistettu, jotta päivittäminen olisi entistä vaivattomampaa.

Huomaattehan, että vastuu päivitysten oikeellisuudesta on aina asiakkaalla. Tarvittaessa sopimusehtojen mukaisesti olemme oikeutettuja veloittamaan takautuvasti vääristä tiedoista aiheutuneet väärät hinnat.


Ohjeistus työkalun käyttöön:

Työkalu ehdottaa alasvetovalikossa automaattisesti oikeaa liikevaihtoluokkaa järjestelmän tietoihin perustuen.

Valikon alta löytyy linkki tuloslaskelmalle, josta voitte halutessanne vielä tarkistaa liikevaihtoluokan.

Teidän on joko vahvistettava uusi liikevaihtoluokka “Vahvistan tiedot oikeiksi” painikkeesta tai mikäli et ole oikea henkilö ilmoittamaan tietoja “En ole oikea henkilö ilmoittamaan näitä tietoja” painikkeesta voit ohittaa näkymän.Mikäli valitsette oletuksesta poikkeavan liikevaihtoluokan, tulee se vielä vahvistaa alla olevassa näkymässä.Työkaluun pääsee myöhemmin takaisin etusivun widgetistä, joka näyttää tältä:Työkalu on auki 26.6.2024 saakka, joten päivitykset tulee tehdä ennen sitä. Mikäli liikevaihtoluokkaa ei päivitetä määräaikaan mennessä, tulemme käyttämään laskutusperusteena Netvisorista saatua viimeisimmän päätetyn tilikauden mukaista liikevaihtoluokkaa.


Kiitos yhteistyöstä sekä mukavaa ja aurinkoista kesää!


---


Päivitys 6.6. 13.15  Liikevaihtoluokan ilmoittamisen työkalu toimii jälleen normaalisti.


---


Päivitys 6.6. 11.00 Osalla käyttäjistä työkalu ei avaudu oikein. Asia on selvityksessä tuotekehityksessämme ja päivitämme tätä tiedotetta asian edetessä. 


P

Hei, meillä ei tämä työkalu ainakaan toimi. Kun klikkaa ko.kohdasta, palauttaa sivun takaisin samaan näkymään


M

Hei, ei toimi. Palauttaa sivun takaisin samaan näkymään.

J

Hei Pia ja Marja-Liisa!

Osalla käyttäjistä työkalu ei tällä hetkellä avaudu oikein, mutta tuotekehityksemme tutkii asiaa ja päivitämme tiedotetta, kun asiasta saadaan lisätietoja.


Jenni / Netvisor tuki

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu