Julkaisutiedote - 19.6.2024

M

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:


Ostot:

  • Teimme muutoksen, jotta jatkossa kun tiliöidyn ostolaskun kirjauspäivää muutetaan seuraavalle avoimelle tilikaudelle, niin laskun tosite uudelleennumeroidaan kyseisen tilikauden seuraavaan vapaaseen OL-tositenumeroon. Samalla käyttäjälle ilmoitetaan tapahtuvasta tositenumeron muutoksesta.

  • Teimme muutoksen, jotta jatkossa toimittajakortille merkitty oletuslaskentakohde ei enää mene ostolaskun tositteelle, jos se on piilotettu

  • Teimme muutoksen rajapintaresursseihin vendor.nv ja purchaseorder.nv, ja jatkossa molemmat rajapintaresurssit hyväksyvät Alv-prosentin desimaalierottimena sekä pisteen että pilkun.

  • Teimme muutoksen ostohyvityslaskujen maksuun, ja jatkossa hyvitysnipun maksaminen estyy mikäli käyttäjä poistaa hyvitysnipulle maksatusnäkymässä muodostuvan viestin. Kirjanpito:

  • Lisäsimme kirjanpidon raportteihin mahdollisuuden tulostaa tuloslaskelma ja tase CSV-muodossa

  • Lisäsimme ostolaskujen liitteet tositeselailun tositteiden liitteisiin


M

Hei, emme kollegan kanssa löytäneet mistä nuo CSV:t saa?

Lisäsimme viikkojulkaisussamme myös mahdollisuuden asettaa kirjanpidon tili ja laskentakohde halutuille laskuriveille ostolaskuautomaation avulla.

M

Hei Milka. 


Raporttien tulostus CSV muodossa onnistuu hakutoimintojen alareunassa olevasta painikkeesta Vie hakuehdoista ja sieltä CSV.


K

Liitteiden selailu on tosi hyvä!

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu