Start et nytt emne
T

Terhi Krutsin

Hyllytyslista, kiitos...

22-12-2015 1:26 pm tekijä Anonymous (Päivitetty 12-01-2016 tekijä Terhi Krutsin)

Hei Markus,

kiitos hyvästä huomiosta liittyen tuotteiden hyllytykseen.

Tämän hetkinen varastotilaustuloste (keräilylista) olisi tulevaisuudessa tarkoitus korvata ostotilauksen varastotapahtumissa hyllytyslistatulosteella, jossa on toimittajan tuotenimikkeet Netvisorin tuotenimikkeiden lisäksi. Keräilylistan raportointikäsittelyn uudistaminen on jo kehityslistalla ja tämä hyllytyslistatuloste otetaan mukaan kehitykseen, jonka alustava aikataulu on 2016-2017.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 8:00 pm tekijä Anonymous

Miten Netvisorissa on ajateltu tuotteiden hyllytys tehtäväksi? Otetaanpa esimerkki: maahantuontiyritys tilaa kamaa sekalavallisen; mitään enareita ei ole käytössä. Jokainen tuote on pienessä laatikossa, jossa on merkintänä vain toimittajan tuotenumero. Varastomies haluaisi hyllyttää, mutta miten ihmeessä? Mistään ei saa printattua hyllytyslistaa, jossa olisi samalla rivillä toimittajan tuotenro, oma tuotenro, tilattu kappalemäärä ja varastopaikka. Kristus sentään olisi hyllytyskin helppoa tuollaisella printillä.

Käytännössä asian voisi kiertää tulostamalla varastomiehelle sekä ostotilauksen että ostotilauksen varastonhallinnan tulosteen (tämä muuten buginen, tulostaa väkisin raportin muotoiluineen), mutta aika räpeltämseksi menee.

Logg inn eller Registrér publiser en kommentar