Start a new topic
A

Anonymous

Kansiorakenteellinen arkisto Netvisorissa?

10-09-2020 8:42 am posted by Anonymous

Hei, 

 

Asiakkaallani on paljon erilaisia liitetiedostoja, jotka meidän pitäisi saada näppärästi ja turvallisesti jaettua keskenämme. Hän käyttäisi arkistoa mieluiten Netvisorin käyttöliittymän kautta. 

 

Tilikausiarkiston olemme kokeneet riittämättömäksi, koska sinne ei saa tehtyä kansiorakennetta. 

 

Onko jossain Netvisorin lisäpalikassa mahdollisuus luoda puu-mallinen kansiorakenne jonne liitteet voi taltioida?

 

Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

 

Terveisin,

 

Anni


M

Markus Anttonen

15-09-2020 4:47 pm posted by Markus Anttonen

Moi Anni

 

Valitettavasti tälläistä ominaisuutta ei ole Netvisorissa. Asia on kyllä tiedossa ennestään, että esim. tilikausiarkistoon haluttaisiin kansiorakenne. Mutta kehitystoiveen aikataulua ei ole antaa.

A

Anonymous

07-10-2020 10:47 am posted by Anonymous

Moi,  tämä on kyllä käsittämätöntä, että tätä kansiorakennetta ei tehdä. TK:n aikana tulee paljon liitteitä, jotka olisi helppo säilöä Netvisoriin mutta osa käyttäjistä ei halua koska liitteet ovat sekaisin keskenään. Tai voihan aina hake ctrl+f.

A

Anonymous

08-10-2020 9:54 am posted by Anonymous

Hei Maarit, 

 

Olen samaa mieltä, tulisi kyllä tarpeeseen ��

 

-Anni

A

Anonymous

04-12-2020 11:42 am posted by Anonymous

Tähän arkistoitiin tulisi tuotekehityksessä panostaa ja huomioida myös meidän käyttäjien työn sujuvuus.

 

Pitemmän päälle arkistoitavaa kertyy runsaasti ja  tulee myös tarpeelliseksi jo arkistoitujen asiakirjojen uudelleen järjestely suoraan arkistossa.  Myöskin asiakirjan nimeä tulisi voida täydentää jotta tiedot löytyvät arkistosta vaivatta. Kun esim. hallituksen pöytäkirjoja on lukuisia, on niissä hyvä olla vähintään päivämääsä sekä myös oleellinen käsitelty asia jos sellainen on.  Asiakirjoja arkistoivat henkilöt eivät aina tule ajatelleeksi tätä asiaa ja arkistoon saattaa päätyä puutteellisesti nimettyjä asiakirjoja.

H

Helena Lindell

27-01-2022 4:13 pm posted by Helena Lindell

Hei, onko tämän kehitystoiveen osalta mitään uutta tietoa.  Arkistot paisuvat asiakirjoista ja ellei tähän ongelmaan saada parannusta tulee eteen asiakirjojen arkistoinnin järjestäminen jossain muussa ympäristössä. Noin on osin jouduttu tekemäänkin.  Toki haluaisimme, että kaikki tieto on yhdessä järjestelmässä ja niin haluavat myös yrittäjät ja tilintarkastajat.  Ottakaapa tämä asiaksenne ja kuunnelkaa meitä käyttäjiä. 


1 person likes this
M

Markus Anttonen

27-01-2022 6:13 pm posted by Markus Anttonen

Hei Helena


Kehitystoive on tallesssa listalla ja tiedossa, mutta valitettavasti ainakaan lähiaikoina tähän ei vielä ole tulossa parannusta.

Login or Signup to post a comment