Yrityskohtaiset viitteet Ammattiliiton jäsenmaksujen tilittämiseen

M

Julkaisimme 12.1.2023 Ammattiliiton jäsenmaksu -tyyppisten tilityspisteiden tietoihin mahdollisuuden tallentaa Yrityskohtaiset viitenumerot tilitysten maksamista varten. Tämä nopeuttaa tilitysten muodostamista, kun viitteet saadaan tallennettua tilityspisteen tietoihin eikä niitä tarvitse enää käsin muokata aina tilitystä muodostettaessa.

 

Tilityspisteen yrityskohtaiset viitteet -löytyy tilityspisteen asetuksista (Palkat > Tilitykset > Siirry tilityspisteiden asetuksiin > Muokkaa) :


Viitteiden syötössä on automaattitäyttö, jonka avulla ohjelma osaa muodostaa tammikuun viitenumeron perusteella muiden kuukausien viitteet. Valitse siis ensin vuosi, jolle haluat viitteet syöttää ja klikkaa Muokkaa-painiketta. Lisää sen jälkeen tammikuun viitenumero ensimmäiselle riville:

Ohjelma muodostaa muiden kuukausien viitteen siten, että se etsii tammikuun viitteestä tiedon kuukaudesta ja vuodesta, muodossa kkvvvv tai vvvvkk. Sen jälkeen kuukausitieto muutetaan vastaamaan kunkin kuukauden järjestysnumeroa ja viitteen viimeinen tarkistemerkki lasketaan uudelleen. Muista siis tarkastaa generoidut viitteet ja voit tarvittaessa muokata niitä käsin. Lopuksi Tallenna viitteet.


Tilityspisteen viitteitä käytetään siten, että yrityskohtainen viite on ensisijainen viite uutta tilitysta muodostettaessa. Jos Yrityskohtaista viitettä ei ole tallennettu tilityspisteelle, käytetään palkansaajakohtaisia viitteitä. Mikäli tilityspisteelle ei ole tallennettu palkansaajakohtaisia viitteitä, silloin käytetään tilityspiteen Maksaminen-osioon tallennettua viitenumeroa.Palkansaajakohtaiset viitteet


Paransimme myös palkansaajakohtaisen viitteiden syöttöä. Myös ne pystyy jatkossa syöttämään samassa näkymässä ja eikä kuukausia enää tarvitse erikseen generoida. Valitset siis vain vuoden ja palkansaajan, minkä jälkeen Muokkaa-painikkeesta saat näkyviin koko vuoden viiterivit kerralla:

Myös palkansaajakohtaisiin liitteisiin on lisätty automaattitäyttö, jonka avulla ohjelma osaa muodostaa tammikuun viitenumeron perusteella muiden kuukausien viitteet.
1 person likes this
Reply

J

Missä vaiheessa Nv lähtee tuota laskentaa tekemään? Nyt tallentaessani viitteitä ei muodostunut automaattisesti tammikuun tiedoilla muut


1 person likes this
K

Ei muodostunut täälläkään, kun heti perjantaina kokeilin.

M

Hei Josefiina ja Kia,


Mikäli viite ei sisällä tietoa kuukaudesta ja vuodesta joko muodossa 012023 tai 202301, niin emme pysty automaattisesti generoimaan muiden kuukausien viitenumeroita. Tällöin kaikkien kuukausien viitteet pitää syöttää käsin.


Tarkennamme viitteen syötön näkymässä olevaa infotekstiä väärinkäsitysten välttämiseksi.Mukavaa työpäivän jatkoa!

J

No voihan kökkö, eihän näissä viitteissä ainakaan mitä itse yritin syöttää ole tuota vuosi tietoa lainkaan. Pelkästään kuukautta vastaava numero vaihtuu :( Taisin juhlia liian aikaisin..

A

Niin minäkin  :)


Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu