Löydät ajankohtaiset tiedotteet Communitystä.   |   Siirry tiedotteisiin tästä >

M

Minna Seistilä

Visma

Yrityskohtaiset viitteet Ammattiliiton jäsenmaksujen tilittämiseen

11-01-2023 9:47 am tekijä Minna Seistilä

Julkaisimme 12.1.2023 Ammattiliiton jäsenmaksu -tyyppisten tilityspisteiden tietoihin mahdollisuuden tallentaa Yrityskohtaiset viitenumerot tilitysten maksamista varten. Tämä nopeuttaa tilitysten muodostamista, kun viitteet saadaan tallennettua tilityspisteen tietoihin eikä niitä tarvitse enää käsin muokata aina tilitystä muodostettaessa.

 

Tilityspisteen yrityskohtaiset viitteet -löytyy tilityspisteen asetuksista (Palkat > Tilitykset > Siirry tilityspisteiden asetuksiin > Muokkaa) :


Viitteiden syötössä on automaattitäyttö, jonka avulla ohjelma osaa muodostaa tammikuun viitenumeron perusteella muiden kuukausien viitteet. Valitse siis ensin vuosi, jolle haluat viitteet syöttää ja klikkaa Muokkaa-painiketta. Lisää sen jälkeen tammikuun viitenumero ensimmäiselle riville:

Ohjelma muodostaa muiden kuukausien viitteen siten, että se etsii tammikuun viitteestä tiedon kuukaudesta ja vuodesta, muodossa kkvvvv tai vvvvkk. Sen jälkeen kuukausitieto muutetaan vastaamaan kunkin kuukauden järjestysnumeroa ja viitteen viimeinen tarkistemerkki lasketaan uudelleen. Muista siis tarkastaa generoidut viitteet ja voit tarvittaessa muokata niitä käsin. Lopuksi Tallenna viitteet.


Tilityspisteen viitteitä käytetään siten, että yrityskohtainen viite on ensisijainen viite uutta tilitysta muodostettaessa. Jos Yrityskohtaista viitettä ei ole tallennettu tilityspisteelle, käytetään palkansaajakohtaisia viitteitä. Mikäli tilityspisteelle ei ole tallennettu palkansaajakohtaisia viitteitä, silloin käytetään tilityspiteen Maksaminen-osioon tallennettua viitenumeroa.Palkansaajakohtaiset viitteet


Paransimme myös palkansaajakohtaisen viitteiden syöttöä. Myös ne pystyy jatkossa syöttämään samassa näkymässä ja eikä kuukausia enää tarvitse erikseen generoida. Valitset siis vain vuoden ja palkansaajan, minkä jälkeen Muokkaa-painikkeesta saat näkyviin koko vuoden viiterivit kerralla:

Myös palkansaajakohtaisiin liitteisiin on lisätty automaattitäyttö, jonka avulla ohjelma osaa muodostaa tammikuun viitenumeron perusteella muiden kuukausien viitteet.
1 henkilö tykkää tästä
Vastaa

J

Josefiina Rumbin

16-01-2023 8:48 am tekijä Josefiina Rumbin

Missä vaiheessa Nv lähtee tuota laskentaa tekemään? Nyt tallentaessani viitteitä ei muodostunut automaattisesti tammikuun tiedoilla muut


1 henkilö tykkää tästä
K

Kia Jokinen

16-01-2023 8:59 am tekijä Kia Jokinen

Ei muodostunut täälläkään, kun heti perjantaina kokeilin.

M

Minna Seistilä

Visma

16-01-2023 9:15 am tekijä Minna Seistilä

Hei Josefiina ja Kia,


Mikäli viite ei sisällä tietoa kuukaudesta ja vuodesta joko muodossa 012023 tai 202301, niin emme pysty automaattisesti generoimaan muiden kuukausien viitenumeroita. Tällöin kaikkien kuukausien viitteet pitää syöttää käsin.


Tarkennamme viitteen syötön näkymässä olevaa infotekstiä väärinkäsitysten välttämiseksi.Mukavaa työpäivän jatkoa!

J

Josefiina Rumbin

16-01-2023 9:26 am tekijä Josefiina Rumbin

No voihan kökkö, eihän näissä viitteissä ainakaan mitä itse yritin syöttää ole tuota vuosi tietoa lainkaan. Pelkästään kuukautta vastaava numero vaihtuu :( Taisin juhlia liian aikaisin..

A

Ann-Christin Suhonen

24-01-2023 1:16 pm tekijä Ann-Christin Suhonen

Niin minäkin  :)


Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin