Start a new topic

Nico Dyster

Visma

Hylkääntyneen palkkatietoilmoituksen tarkistaminen

06-10-2023 8:26 am posted by Nico Dyster

Palkkatietoilmoitukset ja niiden tilat löydät kohdasta: Palkat > Palkanlaskenta > Palkkatietoilmoitukset.  Kyseinen näkymä esittää kaikki palkkatietoilmoitukset riveittäin ja näyttää niiden nykyiset tilat. Jos olet lähettänyt ilmoituksen, joka ei ole läpäissyt tulorekisterin tarkistusta, sen tilaksi merkitään "Hylätty". Tällaisissa tilanteissa suosittelemme tarkistamaan Netvisorissa näkyvät virheilmoitukset, jotka saat näkyviin painamalla halutun palkkatietoilmoituksen kohdalla "Näytä ilmoitus" -painiketta. Tämä auttaa selvittämään tarkemmin, miksi palkkatietoilmoitus on hylätty tulorekisterissä.


Jos tarvitset apua siinä, miten ja missä kohdassa valitut tiedot tulee antaa palkkatietoilmoituksessa, tai jos haluat selvittää, miksi ilmoitus hylättiin, suosittelemme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä tulorekisteriin korjaamisen avuksi. He voivat ohjata sinut oikeisiin toimenpiteisiin palkkatietoilmoituksen korjaamiseksi ja varmistamaan, että se hyväksytään tulorekisterissä. Muistathan, että kaikki korjaukset palkkatietoilmoituksiin on tehtävä suoraan Netvisorin kautta.


Olemme laatineet käyttöohjeen, joka selittää yksityiskohtaisesti, miltä tulorekisteristä palautuneet virheilmoitukset voivat näyttää ja miten voit muokata näitä asetuksia suoraan Netvisorissa. Voit tarkastella esimerkkejä palkkatietoilmoituksen virhetilanteista tästä käyttöohjeesta!


K

Katja Siikanen

09-10-2023 1:27 pm posted by Katja Siikanen

Hylkääntyneistä palkkatietoilmoituksista kun saisi vielä ilmoituksen suoraan palkanlaskijan s-postiin. 


2 people like this

Nico Dyster

Visma

16-10-2023 9:37 am posted by Nico Dyster

Hei Katja,


kiitos ideastasi.


Otan tästä ehdottomasti kehitystoivetta eteenpäin tuotekehitykseemme.


Oikein mukavaa syksynjatkoa!

Login or Signup to post a comment