Kielikäännösten lisääminen tilinpäätöksen otsikkotietoihin on nyt mahdollista

M

Lisäsimme mahdollisuuden muokata tilinpäätökseen liittyvissä asetuksissa olevia otsikkotekstejä ja lisätä niille kielikäännökset. Kielikäännösten määrittäminen tilinpäätöksen asetuksissa on mahdollista silloin, kun yrityksen perustiedoissa on määritetty ulkomaisiksi kieliksi ruotsi ja/tai englanti.


Otsikkotekstien muokkaus antaa mahdollisuuden muokata aiemmin kiinteitä tilinpäätökseen tulostuneita otsikkotietoja. Samalla muokatuille teksteille on mahdollista antaa kielikäännös, joka tulostuu silloin kun käyttäjän oletuskieli vaihdetaan.Otsikkojen muokkaus ja käännös on mahdollinen seuraavien otsikkojen osalta:


Tilinpäätöksen asetukset:

Tilinpäätöksen otsikko     

Tilinpäätösmerkinnän teksti   

Tilinpäätösmerkinnän allekirjoituspaikka    

Allekirjoitussivun otsikko

Tilinpäätöksen allekirjoitus

Allekirjoituspaikka


Kirjanpitojen ja tositelajien asetukset:

Arkistointiteksti     


Tase-erittelyjen asetukset:

Laatija-merkintä     

Tarkastus- ja hyväksyntämerkintä


Tilinpäätöksen tilikauden aikaväli tulostuu automaattisesti tilinpäätöksen otsikkotietoon asetuksissa annetun otsikon alapuolelle. Esimerkki tilinpäätösmerkinnän tekstistä


V

Onko suunnitelmissa päivittää tilintarkastajan allekirjoituskenttiä niin, että sinne voisi lisätä useamman tekstikentän? Tilintarkastajat haluavat yhtiön ja "tilintarkastusyhteisö" tekstin allekkain omille riveilleen ennen allekirjoitustietoja.

P

Komppaan myös tätä, nyt muokkaillaan aina pdf-versiota Adobella käsin. Allekirjoitus pitää saada ryhmiteltyä esim. seuraavasti tulosteeseen:


Tilintarkastus Oy

TilintarkastusyhteisöTeppo Tilintarkastaja

KHT

Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu