Löydät ajankohtaiset tiedotteet Communitystä.   |   Siirry tiedotteisiin tästä >

Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Massatiliöinti

01-02-2016 9:41 am tekijä Anonymous

Sekä myyntireskontran suorituksia kirjatessa että tiliotteita tallentaessa valitaan alhaalta kohta tee jokaisesta rivistä oma tosite. Valinnan oletuksena on että näistä tehdään yksi tosite ja kun myyntilaskujen suorituksessa sen erehdyt tekemään niin jokainen tiliote heittää!
Olisiko mahdollista saada oletusvalinnaksi (siis ensimmäiseksi) se kohta missä jokaisesta rivistä tehdään oma tosite?


R

Rane Olsen

Visma

02-02-2016 10:30 am tekijä Rane Olsen

Moi Tuula,

Kehitystoiveet ja tuoteideat on hyvä kirjata suoraan tuoteideoinnin puolelle: Netvisor-tuoteideointi

Muut käyttäjät voivat äänestää ja kommentoida ideaasi.

A

Anonymous

02-02-2016 10:33 am tekijä Anonymous

Hei

Kiitos tiedosta, vähän vielä opettelua tuon käyttö mutta eiköhän se tästä kun saan ohjeistusta ☺

Ystävällisin terveisin

Tuula Jehkonen

kirjanpitäjä

040-837 2127

Tilitoimisto Likvidi Oy

I

Ira Kivi

06-06-2022 11:18 am tekijä Ira Kivi

Hei, 


meillä on sellainen tilanne, että Netvisoriin on juuri liitetty jäsenmaksutilimme, jolle tulee yksittäisiä suorituksia jopa tuhansia vuoden alusta (jäseniä meillä on yhteensä noin 90 000) ja tiedustelisin, kuinka massatiliöinti tapahtuu näiden yksittäisten suoritusten osalta. Esim. nyt toukokuussa suorituksia on vielä tullut miltei 600 kpl. Aiemmin meillä on ollut pankkitiliseuranta erikseen ja olemme pankin tiliotteiden perusteella tiliöineet suoritukset könttäsummana kirjanpitoon Netvisoriin. Kuinka tämä nyt tulisi tehdä järkevästi tästä eteenpäin, kun tiliotteet tulevat tosiaan suoraan Netvisoriin? 


Yt. Ira Kivi

R

Rane Olsen

Visma

07-06-2022 11:07 am tekijä Rane Olsen

Moi Ira,


Voit avata siitä Netvisorin etusivulta ne Kohdistumattomat viitesuoritukset siitä Poikkeukset ja huomiot -widgetistä. Avautuvalla sivulla voit tehdä massatiliöinnin, valitset vasemmasta reunasta joko kaikki, tai pienemmän määrän suorituksia (rasti ruutuun), sitten siirryt sivun alareunaan ja valitset haluamasi tiliöintisäännön, kirjausselitteen ja tiliöitkö yhdelle tositteelle, vai kaikki ominaan. Noin suuri määrä lie parasta tiliöidä kuitenkin pienemmissä erissä, esim. päivä kerrallaan tms. (jos samalle päivälle on hyvin paljon suorituksia, niin valitse niitä rastittamalla vaikka jokusia kymmeniä).

Kati Leppänen

Visma

15-07-2022 11:51 am tekijä Kati Leppänen

Hei Ira, 


suoritusten laajennetun haun kautta voit rajata suorituksia päivä-, viikko-, tai kuukausitasolla. Voit myös rajata tapahtumia summan perusteella ja hakea tietylle pankkitilille tulleita jäsenmaksuja. Helpottaa suoritusten massatiliöintiä huomattavasti.

Toiminto löytyy: myynti - suoritukset ja sieltä laajennettu haku. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin