Aloita uusi aihe
Saako myynnin raportit tulostettua toimipaikoittain?

A

Pitäisi saada ajettua asiakkaalle myyntiraportti toimipaikoittain? Eli asiakas haluaa nähdä kuinka paljon on myyty ja toimitettu tuotteita heidän toimipaikoilleen, ja mitä tuotteita.

Onnistuuko Netvisorissa? Toimipaikat on perustettu yhden asiakkaan alle.


1 henkilö on tämä kysymys
Vastaa

M

Moi Teemu

Ei valitettavasti saa. Laskuluettelon tai kirjanpidon kohdelaskennan kautta saadaan kyllä näkyviin kokonaismyynti halutun kustannuspaikan suhteen, mutta tämä ei erittele mitä tuotteita on myyty ja kuinka paljon. Kohdelaskennan kautta pääsee kyllä näkemään laskut, joista myynti koostuu ja avaamalla laskun näkee laskulla olevat tuotteet. Mutta sitä ei ole suoraan näkyvissä mitä tuotteita myytiin ja kuinka paljon. Myyntipuolen raporteilta tämän näkisi esim. tuotetilasto ryhmittäin raportilta. Tämän raportin voi kyllä ottaa asiakasrajauksella, muttei valitettavasti toimipaikka/laskentakohderajauksella.

Asiasta voi halutessaan tehdä kehitystoiveen meidän tuoteideointi sivustolle, jossa muut voivat myös äänestää tätä toivetta

Netvisor-tuoteideointi

A

Terve,

Kiitos vastauksestasi. Olen hieman yllättynyt, koska kyseessä on mielestäni ihan perus myynnin raportointi.

Jos perustan asiakkaan ja määrittelen asiakkaalle vaihtoehtoisen laskutusasiakkaan, niin minkä mukaan raportointi menee? Alkuperäisen asiakkaan mukaan vai vaihtoehtoisen laskutusasiakkaan mukaan?

Ajatuksena tässä olisi se että luopuisimme toimipaikoista ja perustaisimme kaikki toimipaikat itsenäisiksi asiakkaiksi ja määrittelisimme heille vaihtoehtoisen laskutusasiakkaan. Vaikka laskut menevät yhteen ja samaan paikkaan kaikilla perustetuilla asiakkailla, niin saisimmeko silloin myynnin raportit asiakaskohtaisesti, ei vaihtoehtoisen laskutusasiakkaan mukaan?

M

Moi Teemu

Jos asiakkaalla on vaihtoehtoinen laskutusasiakas menee tapahtumat sen vaihtoehtoisen laskutusasiakkaan alle.

A

Saatan olla täysin hakoteillä mitä haet, mutta olisiko myynnin raportista "Asiakastilasto ryhmittäin" mitään apua?
Jos esim jokainen toimipaikka on oma ryhmänsä?


Raportti löytyy vanhasta Netvisorista Accounting > Myynti > Raportit

A

Moi,

Kiitos vinkistä. Täytyy ilman muuta kokeilla.

A

No niin, kokeiltu on ja ei toimi. Kokeilin sen niin että perustin asiakkaan ja määritin asiakkaan omaan ryhmään. Määritin asiakkaalle vaihtoehtoisen laskutusosoitteen / asiakkaan, mutta raportit menevät kuitenkin sen laskutusasiakkaan mukaan.

Netvisorissa kaikki myynnin raportit tulevat aina laskutusasiakkaan takaa, huolimatta siitä kuuluuko toimitusasiakas tai toimipaikka johonkin ryhmään.

Näyttäisi olevan tuo Netvisorin raportointi aika alkeellinen myynnin kannalta.

A

Moikka,  otan tämän jo vuonna 2016 olleen viestiketjun uudelleen ajankohtaiseksi.  Meillä tämä olisi oleellinen raportti. Mitä mieltä muut käyttäjät ovat ??  

Miten teillä näitä laskenta/kustannusapaikkakohtaisia asiakasmyyntejä seurataan ?  Onko käytössä mahdollisesti jokin muu raportointiohjelma ja onko laskutus jossakin muussa kuin Netvisorissa ?  Ollaan itse vastikään vasta siirrytty Netvisor käyttäjiksi tämän raportin puute tuli vähän niin kuin "puskista". 1 henkilö tykkää tästä
T

Meillä aivan sama puute. Täytyy saada toimipistekohtainen raportti? Tämä on kyllä merkittävä puute, jos ei onnistu mitenkään.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu