Löydät ajankohtaiset tiedotteet Communitystä.   |   Siirry tiedotteisiin tästä >

S

Sini Alamäki

Visma Managerin kirjautuminen ja maksujen vahvistaminen uudistuu ensi viikolla

08-03-2022 1:40 pm tekijä Sini Alamäki

Osana laajempaa kirjautumisen uudistamista myös Visma Manager uudistuu. Aiemmin Visma Manageriin on kirjauduttu ja maksut on vahvistettu Netvisor ID -sovelluksella. Muutoksen myötä nämä vaihtuvat ja niin kirjautuminen kuin maksujen vahvistaminenkin tapahtuu Netvisor-sovelluksen avulla. 


Uudistuksen jälkeen itse sovelluksen toiminta säilyy muuten ennallaan. Kirjautumisessa on jatkossakin paljon tuttua, mutta se on aiempaa suoraviivaisempi Netvisorin avulla. Vastaavasti ostolaskun maksun vahvistaminen säilyy tutusti osana ostolaskujen käsittelyä, jotta maksut hoidetaan varmasti turvallisesti. Toimintamallia on kehitetty entisestään käyttökokemuksen parantamiseksi. 


Käyttääksesi Visma Manager -sovellusta, tarvitset jatkossa Netvisor-sovelluksen. Jos et ole ottanut Netvisor-sovellusta vielä käyttöösi, voit ladata sen sovelluskaupastasi Androidille tai iOS:lle. Netvisor ID -sovelluksella ei enää uudistuksen jälkeen voi kirjautua Visma Manageriin  ja sen voi poistaa puhelimesta. 


Jos et ole vielä asiatarkastanut tai hyväksynyt ostolaskuja mobiilisti, kannattaa ottaa käyttöön Visma Manager -sovellus, jolla hoidat ostolaskujen tarkastamisen helposti mobiililaitteellasi. Lataa sovellus käyttöösi Androidille tai  iOS:lle


Näet uudistuksen heti ensi viikon alkupuolella. Tulemme päivittämään tämän uutisen yhteyteen tarkemmin tietoa julkaisuajankohdasta.

1 Comment

S

Sini Alamäki

16-03-2022 9:25 am tekijä Sini Alamäki

Visma Managerista on nyt julkaistu uusi versio ja kirjautuminen tapahtuu jatkossa Netvisor-mobiilisovelluksella. NetvisorID:tä ei enää tarvita kirjautumisessa ja sen sovelluksen voi poistaa puhelimesta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin