Aloita uusi aihe
Tarkastamattomat tiliöinnit -näkymän päivitys 3/2023

L

 Hei,

Mikä idea teillä on jatkuvasti tehdä päivityksiä tilinpäätösaikaan ja vielä ilmoittamatta niistä etukäteen? Toki ilmoittaminen ei mitään auttaisi, mutta ehkä edes lieventäisi järkytystä. Voisiko joskus kertoa etukäteen, mitä muutoksia on tulossa ja miten ne vaikuttavat? Kai teillä testautetaan päivitetyt näkymät ja asiat etukäteen sellaisilla käyttäjillä, jotka päivittäin työkseen käyttävät niitä paljon?


Tarkastamattomat tiliöinnit näkymää on päivitetty ja jälleen kerran on muutettu ohjelman fontteja himmeämmiksi ja taustaväritystä pois. Lisäksi samaan näkymään mahtuu mielestäni kerralla vähemmän tietoa eli isommalla näkyvät väliotsikot syövät ruututilaa vai olenko täysin väärässä?


Miksi hyväksy nappi on siirretty oikeaan laitaan? Ärsyttävää joutua siirtymään ruudun laidasta laitaan. Sama juttu tiliotteiden käsittelyn puolella.
8 henkilöä on tämä kysymys
Vastaa

J

Jep, aivan uskomatonta taas vaihteeksi. Luulisi, että ottaisitte palautteesta edes vähän itseenne ja miettisitte mitä teette ja milloin. Huonommaksi meni taas tämäkin, niinkuin kaikki muutkin viimeaikaiset päivitykset. Syytä varmaan alkaa katsomaan eri ohjelmistoa.

Hei Leena,


Kiitos hyvistä huomioista ja palautteesta koskien Netvisorin käyttöä.


Pyrimme koostamaan jatkuvasti muutostarpeita ja teemme suunnitelmia ohjelman kehittämiseen, joita työstetään Netvisorin käytön parantamiseen. Välitän tämän palautteen vielä eteenpäin ohjelmiston tuotekehityksen tietoon ja otamme tämän huomioon jatkokehityksessä.


Ohjelmaan tehdyistä päivityksistä tiedotamme viikoittain Netvisor -viikkopäivitys julkaisutiedotteissa.


Ystävällisin terveisin,

Emilia

 

 

 

L

Olen vain huomannut, että päivitys tulee usein ennen tuota tiedotetta. Siinä on sitten ollut muutaman kerran ihmeissään, kun joku ominaisuus on muuttunut, eikä ohjeita löydy mistään, kun kaikkialla on vielä vanhat tiedot. 


1 henkilö tykkää tästä
A

Moikka,

olen samaa mieltä Leena sun kanssa noista näkymistä. Epäselvä teksti sekä jotenkin "rauhaton" koko näkymä. Vanhat versiot  olivat minusta huomattavasti parempia. En olisi välttämättä edes tarvinnut siihen muutosta. 

Mitä mieltä olette Palkkalaskelman ulkoasusta ?  

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu